Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Αυγούστου

τα-τέσσερα-ζώδια-που-θα-επηρεαστούν-πε-1270072

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα είναι στον Υδροχόο, όπως και εκείνη του Ιουλίου. Σαν κάθε Πανσέληνος, θα επηρεάσει όλα τα μέλη του ζωδιακού κύκλου, αλλά περισσότερο έντονα τα παρακάτω τέσσερα: τον Ταύρο, τον Λέοντα, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο.

Στο μεγαλύτερο φεγγάρι του μήνα, ο Υδροχοός ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δία, έναν πλανήτη που προτιμά να παίζει με τους δικούς του όρους αντί να ακολουθεί τους κανόνες. Ο Υδροχόος, με τη σειρά του, που εστιάζει στην επικοινωνία και την καινοτομία, θα σε παρακινήσει, ανεξάρτητα από την ημερομηνία γέννησής σου, να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο.

Τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο

Ταύρος: Το φεγγάρι θα σε ενθαρρύνει να αρχίσεις να υπολογίζεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου όνειρα. Ίσως μάλιστα έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο καριέρας. Κάποια σχέδια ολοκληρώνονται, ενώ άλλα μόλις ξεκινούν. Στην αρχή όλο αυτό μπορεί να σου φανεί τρομακτικό, αλλά θα τα καταφέρεις. Η επιτυχία σε περιμένει στην επόμενη γωνία.

Λέων: Κάτι σημαντικό αλλάζει στις σχέσεις σου. Μπορείς να κρατήσεις τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στους ανθρώπους γύρω σου; Είσαι έτοιμη να δώσεις ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις; Ίσως τώρα να μπει μια καινούρια σχέση στη ζωή σου και να προσγειωθεί στην αγκαλιά σου. Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή σου θα στραφεί στις προσωπικές υποθέσεις.

Σκορπιός: Το φως της Πανσελήνου στρέφει το βλέμμα σου στο σπίτι. Καθώς προσπαθείς να επιλύσεις οικογενειακές διαφορές, νιώθεις τις παιδικές αναμνήσεις σου να σε κυριεύουν. Ενδεχομένως μάλιστα να νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο όπου ζεις για να αισθανθείς πιο άνετα. Ίσως έχεις ανάγκη από έναν μικρόκοσμο που, κυρίως, θα σου προσφέρει αίσθημα ασφάλειας.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε οδηγεί σε ένα ταξίδι βαθύτερης αυτογνωσίας. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αλλάξει πολύ από το παρελθόν. Αγκάλιασε αυτές τις αλλαγές, άφησέ τις να σε κινητοποιήσουν να προχωρήσεις στον κόσμο με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο. Ακόμα και αν συναντήσεις στο δρόμο σου εμπόδια, είσαι τόσο δυνατή, που θα καταφέρεις στο τέλος να βρεις τον καινούριο σου εαυτό.

marieclaire.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook