Τα στραγγιστά γιαούρτια ΔΕΛΤΑ απέσπασαν 7 βραβεία «Ανώτερης Γεύσης» από Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης

τα-στραγγιστά-γιαούρτια-δελτα-απέσπα-1059334

H σειρά γιαουρτιών της ΔΕΛΤΑ «αυθεντικό Ελληνικό Στραγγιστό Γιαούρτι DεLTα» έλαβε, για ακόμη μια χρονιά,τη σημαντική διάκριση Ανώτερης Γεύσης (SuperiorTasteAward) από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ΙΤΙ (International TasteInstitute). Η συγκεκριμένη σειρά, που απευθύνεται στις αγορές του εξωτερικού, βραβεύθηκε για όλα τα προϊόντα της που τέθηκαν προς αξιολόγηση στον διαγωνισμό.

Επτά Αυθεντικά Στραγγιστά Ελληνικά γιαούρτια, με μοναδικές γεύσεις, ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των αγορών του εξωτερικού, τιμήθηκαν στο σύνολό τους,μέσω των αδιάβλητων «blindtaste» διαδικασιών, που έλαβαν χώρα στο Βέλγιο, με αποκορύφωμα τα 3 αστέρια στο αυθεντικό Ελληνικό Στραγγιστό Γιαούρτι DεLTα 10%.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από τους πλέον αναγνωρισμένους Γευσιγνώστες και Σεφ στην Ευρώπη, γεγονός που καθιστά το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης μια μοναδική παγκόσμια αναγνώριση της ποιότητας και της γεύσης των προϊόντων.

Η ΔΕΛΤΑ, με τη σειρά του Αυθεντικού Ελληνικού Στραγγιστού ΓιαουρτιούDεLTα, τα παραδοσιακά ΠΟΠ τυριά,το σοκολατούχο γάλα, τα προϊόντα παιδικής διατροφής και τους φρέσκους χυμούς,διευρύνει τη διεθνή παρουσία της, τόσο στις υφιστάμενες, όσο και σε νέες αγορές, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον InternationalBusinessDirector της εταιρείας, κ. Δημήτρη Αλεπάκη: «Οι πολλαπλές διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης, αποτελούν επιβράβευση της συστηματικής εργασίας των ανθρώπων μας και της δυναμικής των προϊόντων μας, καθώς και αναγνώριση της αξίας της ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό.

Η στρατηγική εξωστρέφειας που υλοποιεί η εταιρεία μας για σειρά ετών, έχει οδηγήσει σε αυξανόμενους ρυθμούς ανάπτυξης των εξαγωγών μας.Πιο συγκεκριμένα,το πρώτο 5μηνο του 2020 και παρά τις αντίξοες παγκόσμιες συνθήκες, η ΔΕΛΤΑ πέτυχε βελτίωση της παρουσίας της σε πολλές χώρες, με αύξηση των εξαγωγών της κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (Γιαούρτι +30%, Χυμοί & RTD +17%, Γάλα και ροφήματα γάλακτος +2%, Φυτικά προϊόντα +700%), που αφορά τόσο στα προϊόντα Dεltα, όσο και στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Πρόσφατα, λανσάραμε νέα προϊόντα,σε αγορές όπως του Ισραήλ, της Κροατίας και της Αλβανίας, στις οποίες η ΔΕΛΤΑ δεν είχε μέχρι πρότινος παρουσία. Παράλληλα και εν μέσω της κρίσης, καταφέραμε να εμπλουτίσουμε το προϊοντικό μας portfolio σε υπάρχουσες αγορές (Ιταλία, Μάλτα) και να ανταποκριθούμε άμεσα στις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών τη δύσκολη αυτή περίοδο,ξεπερνώντας πρακτικά ζητήματα logistics, που προέκυψαν λόγω της κατάστασης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook