Τα Social βοούν, τα Media σιωπούν…

τα-social-βοούν-τα-media-σιωπούν-841203

Τη στιγμή που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ σιωπούν για τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, και το παραποιημένο έγγραφο που αποκάλυψε την Πέμπτη το Documento το οποίο αποδεικνύει πως κάποιος έσβησε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από έγγραφο που δείχνει ότι πήρε μίζα από τη φαρμακοβιομηχανία, τα Social Media έχουν πάρει… φωτιά.

Από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης το θέμα μετετράπη σε πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν τόσο τον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά και την απόπειρα κουκουλώματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κυρίως στα hashtags #Λοβερδος και #Novartis.

Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ «λιβανίζουν» τους εμπλεκόμενους συνεπικουρώντας στο κυβερνητικό αφήγημα περί… σκευωρίας Novartis(!), οι χρήστες του δημοφιλούς Twitter στηλιτεύουν με τον πλέον καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα του σκανδάλου.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον «αναζωπυρώθηκε» το πρωί της Παρασκευής μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης κατά της μεταφράστριας τονίζοντας πως: «Ας βρει η Δικαιοσύνη ποιος έσβησε τα ονόματα», αλλά και κατόπιν της τηλεοπτικής εμφάνισης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ που απλά… πούλησε τρέλα.

Τα «τιτιβίσματα» στο Twitter έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις και σε άλλα Social Media όπως το Facebook.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook