Τα ρεπορτάζ διαψεύδουν τον Σύλλογο Διδασκόντων του Λυκείου Ακρωτηρίου που απαξίωσε την κινητοποίηση των μαθητών

τα-ρεπορτάζ-διαψεύδουν-τον-σύλλογο-δι-1107417

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που αποσκοπούσε σχόλιο του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου Ακρωτηρίου, το οποίο απεστάλη στα ΜΜΕ σύμφωνα με το οποίο στα αιτήματα των μαθητών για τα οποία έγινε και σχετική κινητοποίηση δεν περιλαμβάνονταν αυτό της μεταφοράς τους από και προς το σχολείο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σύλλογος Διδασκόντων ΓΕΛ Ακρωτηρίου, ανέφερε τα εξής:

“Το μήνυμα που εστάλη στους γονείς, μετά από πρόταση του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, έχει σαφές περιεχόμενο και δε χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση τους μαθητές του σχολείου μας.

Ξεκάθαρα αναφέρεται σε αυτό για ομάδα μαθητών, εφόσον ακόμη δεν υπάρχει εκλεγμένο δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο. Οι μαθητές του σχολείου βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της κατάληψης συγκεντρωμένοι εντός του σχολικού χώρου και συγχρωτίζονταν στην πλειοψηφία τους, χωρίς τη χρήση μάσκας, πράγμα που αυτονόητα συνιστά υγειονομικό κίνδυνο τόσο για τη σχολική κοινότητα όσο και για τις οικογένειές τους.

Ακόμα σας ενημερώνουμε ότι στα αιτήματα, τα οποία μας παρέδωσαν οι μαθητές,
δεν υπήρχε αίτημα σχετικό με αντίτιμο εισιτηρίου.”

Τη θέση του Συλλόγου Διδασκόντων διαψεύδει πάντως και σχετικό βίντεο σε ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης, όπου οι μαθητές καταθέτουν το σχετικό αίτημα και την διεκδίκηση τους.

Είναι απόρροιας άξιον λοιπόν για ποιο λόγο έσπευσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολειού να απαξιώσει με τον τρόπο αυτό την κινητοποίηση των μαθητών.

Ακούστε και δείτε το ρεπορτάζ από τη Νέα Τηλεόραση

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook