Τα «βρίσκει» ο Δήμος Χανίων με τα «Κρητικά Ακίνητα» για την ΑΒΕΑ – Προχωρά ο δικαστικός καθορισμός της τιμής

τα-βρίσκει-ο-δήμος-χανίων-με-τα-κρητ-1051350

Τον δικαστικό καθορισμό της τιμής μονάδος για την ΑΒΕΑ ζητά με την θετική του γνωμοδότηση το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, όπως προέκυψε από την ομόφωνη απόφασή του, σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Κατά συνέπεια, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός θεωρείται αποτυχημένος, όμως έχουν ακολουθήσει πάνω από 10 συναντήσεις με την πλευρά της τράπεζας, όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, και πλέον αναζητείται η αξία του ακινήτου, ώστε το δημοτικό συμβούλιο να συζητήσει ξανά επί του θέματος σε ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Σημειώνεται οτι το συγκεκριμένο ζήτημα πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πριν από μία εβδομάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας συζήτηση ανάμεσα στους επικεφαλής μετά και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από την επικοινωνία με τα Κρητικά Ακίνητα και την Τράπεζα Χανίων, με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη να είναι αισιόδοξος οτι το ακίνητο θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου.

Ο δήμαρχος τόνισε οτι η απόφαση δεν έχει πολιτικά κερδισμένους και χαμένους, αφού ικανοποιεί τις μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας της πόλης.

zarpanews.gr

One thought on “Τα «βρίσκει» ο Δήμος Χανίων με τα «Κρητικά Ακίνητα» για την ΑΒΕΑ – Προχωρά ο δικαστικός καθορισμός της τιμής

  1. Και θα κανω μια απλη διαπιστωση. Απο τη μια η Τραπεζα που εχει ενα δικο της αγορασμενο χωραφι και θελει να το αξιοποιησει προς οφελος της (να αποκομισει χρηματικο κερδος) και απο την αλλη το Πολυτεχνειο Κρητης που του εχουν παραχωρηθει δωρεαν καποια κτιρια για εκπαιδευτικους λογους. Και στα δυο θεματα ειχαμε θυελλα αντιδρασεων απο την κοινωνια των Χανιων. Και το αποτελεσμα; Εστω και αναγκαστηκα; Η Τραπεζα κανει πισω σε αυτη την κοντρα, ενω το Πολυτεχνειο επιμενει. Μιλαμε για 2 ιστορικους χωρους που προοριζονταν για ξενοδοχεια. Στο ενα μεν εχεις μια Τραπεζα και στο αλλο ενα εκπαιδευτικο ιδρυμα. Και οι ρολοι ειναι εντελως αντιστροφοι ως προς τη διαχειριση. ΕΛΛΑΔΑ 2020.

    ΥΓ1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΣΙΛΗ?
    ΥΓ2. Ο Δημαρχος για το θεμα της ΑΒΕΑ μας το επαιζε επαναστατης. Και πεισματα και καυγαδες κτλ κτλ. Με το θεμα του Λοφου; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΥΡΙΟΙ! Πριν κανα μηνα ενα δημοτικο συμβουλιο που πεταξε την β…α του και μια αστοχη δηλωση περι μερικων μειοψηφιων. Δημαρχε υπαρχεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook