Τα «πάνω-κάτω» στον ΣΚΑΪ: Πασίγνωστη παρουσιάστρια με δική της πρωινή εκπομπή!

τα-πάνω-κάτω-στον-σκαϊ-πασίγνωστη-πα-911872

Χαμός έχει γίνει στον ΣΚΑΙ, αφού πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκτά δική της πρωινή εκπομπή!

Αλλαγές πολλές προβλέπονται τη φετινή σεζόν στον ΣΚΑΪ και το κανάλι δεν σταματά να κάνει κινήσεις ματ! Μια εκπομπή που είναι αρκετά χρόνια στον σταθμό, πρόκειται να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη από την απογευματινή και να καλύψει το κενό από τις 12.15 μέχρι και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Κοινώς ο ΣΚΑΪ αποκτά το δικό του “πρωινό” και το ΣΚ έστω κι αν πρόκειται για να ένα “πρωινό” που θα το βλέπουμε μαγνητοσκοπημένο. Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη της και το κανάλι πιστεύει ότι θα τα καταφέρει!

Ο λόγος για την εκπομπή των Νάνσυς Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, η εκπομπή θα έχει πολλές αλλαγές φέτος, με πρώτη το ότι την Κυριακή θα είναι χωρισμένη σε δυο μέρη.

Το πρώτο μέρος θα είναι το γνωστό “Dot.”όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα και το δεύτερο μέρος θα είναι ένα “Dot.” αφιερωμένο στα παιδιά από τα ίδια παιδιά.

Τη θέση της Νάνσυς και του Θανάση στο δεύτερο μέρος θα πάρουν παιδάκια που θα παρουσιάζουν και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα γίνονταν κάστιγκ για να βρεθούν κατάλληλοι μικρού παρουσιαστές οι οποίοι και θα κάνουν συνεντεύξεις, θα μεγειρεύουν και γενικά θα κάνουν ό,τι κάνουν και στην ενήλικη μορφή της εκπομπής. Μάλιστα, στην διαφημιστική αγορά η εκπομπή έχει ήδη αρκετά μεγάλη απήχηση!

Λέτε να την υποδεχτεί και το κοινό το ίδιο θερμά;

Πηγή: youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook