Τα «μισά Χανιά» κάνουν μόνο δύο λεπτά… και η λωρίδα είναι συνέχεια κλειστή | Photo

τα-μισά-χανιά-κάνουν-μόνο-δύο-λεπτά-1265574

Παρά το γεγονός οτι φτάνουμε σιγά σιγά στην κορύφωση της κίνησης -κυκλοφοριακής και μόνο- στα Χανιά, πολλοί συνεχίζουν να φέρονται λες και είμαστε ακόμα σε καραντίνα και η πόλη είναι άδεια, άρα και… τσιφλίκι τους.

Χαρακτηριστική η εικόνα του zarpanews.gr από την οδό Πλαστήρα στο κέντρο της πόλης, η οποία υποτίθεται οτι έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Αμ δε, από τη μία οι «2λεπτάκηδες», από την άλλη το απορριμματοφόρο, που δεν φταίει σε τίποτα κιόλας, δημιουργήθηκε ακόμη μία εικόνα χάους στην πόλη μας…

Ακόμα ένα παράδειγμα της λάθους λογικής και φιλοσοφίας, σύμφωνα με την οποία κάποιος νομίζει οτι δεν ενοχλεί όταν κάνει κάτι λίγο ενοχλητικό για λίγη ώρα. Όμως όταν το κάνουν όλοι, ε γίνεται πολύ ενοχλητικό και δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Τα «μισά Χανιά» κάνουν μόνο δύο λεπτά… και η λωρίδα είναι συνέχεια κλειστή | Photo

  1. Τι να λέμε… Οι άνθρωποι είναι (και θέλουν να μείνουν για πάντα)τσοπανηδες. Μόνο πρόστιμα καταλαβαίνουν να τους αγγίξει τη τσέπη. Ανελέητα. Αλλά ποιος θα τα βάλει; Οι άλλοι κυνηγάνε για κανένα κράνος τα ντιλιβερι.

  2. Έκλεισαν το κατάστημα και έφυγαν για διακοπές; Δεν ντρέπονται να μην έχουν μία τυπική παρουσία στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, με τόσους χιλιάδες ξένους επισκέπτες που βρίσκονται στους δρόμους; Αυτά είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ πράγματα.

  3. Δεν υπάρχει άνθρωπος (της ΕΛ.ΑΣ.) να ρυθμίσει την κυκλοφορία σε ώρες αιχμής,σε πολύ σημαντικά σημεία.Όλοι ξέρουμε ποιά είναι αυτά.Αυτοί δεν τα ξέρουν;

  4. Και ένας μόνο να το κάνει είναι ενοχλητικό, γιατί παρεμποδίζει δεκάδες αυτοκίνητα που έπονται.

    Ο κλαρινογαμπρός βέβαια μόνο να αφαιρεί λωρίδες και να βάζει ποδηλατόδρομους, κολονάκια, πεζοδρόμια κλπ ξέρει. Να φροντίσει οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί στα τέτοια του.

  5. Πολιτισμός δεν είναι μόνο τα εικαστικά δρώμενα, γιαυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα κάνετε ρεπορτάζ για «πολιτισμό» να θυμάστε τέτοιες εικόνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook