Τα «έδωσε» όλα ο ΟΑΧ αλλά δεν απέφυγε την ήττα

τα-έδωσε-όλα-ο-οαχ-αλλά-δεν-απέφυγε-τη-974761

Ο ΟΑΧ πραγματοποίησε μια συγκλονιστική προσπάθεια, γυρίζοντας το σκορ από το -14, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει την ήττα και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, χάνοντας με 77-76 από την Ελευθερία Μοσχάτου.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα 2,4 δευτερόλεπτα, με την Τζέιμς να αξιοποιεί την επίθεση για τις φιλοξενούμενες, χαρίζοντας τους τη νίκη στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων, το οποίο κατακλύστηκε από τον κόσμο που έδωσε μεγάλη ώθηση στις παίκτριες του ΟΑΧ. Στην επίθεση που ακολούθησε, το σουτ της Λίτσι δε βρήκε στόχο, με αποτέλεσμα η Αντισφαίριση να γνωρίσει την ήττα, η οποία είναι η πρώτη εντός έδρας για φέτος.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι παίκτριες της Ελευθερίας Μοσχάτου γιόρτασαν δεόντως τη νίκη που κατάφεραν σε βάρος του ΟΑΧ, καθώς παρέμειναν για αρκετά λεπτά στο κέντρο του γηπέδου ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς. Αυτό δηλώνει το βεληνεκές που έχει αποκτήσει ο φετινός ΟΑΧ στην Α1 κατηγορία, αλλά και το πόσο σημαντική ήταν η νίκη για την ομάδα της Ελευθερίας.

Το 2019 ολοκληρώνεται λοιπόν με ήττα για τον ΟΑΧ, ο οποίος αποχαιρετά το Κύπελλο και στρέφει αποκλειστικά πλέον την προσοχή στο πρωτάθλημα, όταν την επόμενη Κυριακή ακολουθεί ένα νέο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον ίδιο αντίπαλο για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1

Τα 10λεπτα: 8-16, 33-46, 62-64, 76-77

ΟΑΧ (Σταύρος Νανάκος):Βιντσιλαίου Αγγ., 5, Λίτσι 6, Μπιν 8 (4 κλεψιμ.), Δασκουλίδου 5 (1), Ντράμοντ 30 (4τρ. 8/12 διπ.), Μπουθ 17 (8/13 διπ., 17 ριμπ., 3 κοψιμ.), Βιντσιλαίου Στ. 3, Θεοδοσουλάκη, Παπαδάκη, Ψυχογιού.

Ελευθερία Μοσχάτου (Γιάννης Παπαναστασίου): Τζέιμς 24 (2), Σπαθάρου 6 (2), Μίχου 2, Σταμάτη (1), Γκιλντέι 14 (3), Κούτρα, Αλεξανδρή 14 (2), Σλέμερ 8 (11 ριμπ.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook