Τα προβλήματα που άφησε ο κορονοϊός στον Μέσι – «Δεν μπορούσα να τρέξω»

τα-προβλήματα-που-άφησε-ο-κορονοϊός-στ-1456534

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το πρόβλημα που είχε με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις που του άφησε η νόσο μετά το πέρας της.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε βρεθεί θετικός τον Ιανουάριο και έλειψε από τρεις αγώνες. Δύο ματς για την Ligue 1 και ένα για το κύπελλο. Σε δηλώσεις που έκανε στο TYC Sports, ανέφερε πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση: «Μου άφησε κάποια προβλήματα στους πνεύμονες. Επέστρεψα γρήγορα και για περίπου ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω. Γύρισα πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε και τα πράγματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να με πάει ακόμη πιο πίσω. Όμως δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο. Ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ και να ξαναρχίσω να παίζω. Και τελικά έγινα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Λιονέλ Μέσι περιέγραψε λεπτομερώς πόσο οδυνηρή ήταν η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει η ομάδα του το Champions League.

«Όταν ήμουν στα μισά – από άποψη υγείας – συνέβη αυτό το πράγμα με την Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό μας σκότωσε» δήλωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής. «Σκότωσε εμένα και γενικά όλη την ομάδα γιατί είχαμε αυτό το μεγάλο όνειρο σε αυτή τη διοργάνωση. Και ο τρόπος που συνέβη, το παιχνίδι, το αποτέλεσμα… ήταν μια γροθιά στο στομάχι».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook