Τα προϊόντα περιποίησης που μπορείς να δανειστείς από το κορίτσι σου

τα-προϊόντα-περιποίησης-που-μπορείς-ν-1210445

Αν τη ρωτήσεις, θα έχει σίγουρα πολλά να σου πει σχετικά με το τι πρέπει να περιλαμβάνει το καθημερινό σου grooming. Και δεν πέφτεις καθόλου έξω. Η εμπειρία της συντρόφου σου μπορεί να σου φανεί πολύτιμη στην προσπαθειά να ξεκινήσεις να φροντίζεις λίγο περισσότερο την εικόνα σου. Τόσα μπουκαλάκια έχει τοποθετήσει άλλωστε το ένα δίπλα στο άλλο στο ντουλάπι του μπάνιου κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.

Εκτός από τις γνώσεις της, υπάρχουν και μερικά προϊόντα περιποίησης -τα μπουκαλάκια που λέγαμε- που μπορεί να μοιραστεί μαζί σου. Τα χρησιμοποιείς άνετα για να περιποιηθείς το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα σου, καθώς αποτελούν αυτές τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πώς αισθάνεσαι, αλλά και φαίνεται για παράδειγμα το δέρμα σου.

Τα δικά της προϊόντα περιποίησης που μπορείς να κάνεις και δικά σου

Κρέμα χεριών

Αν τα χέρια σου ξηραίνονται εύκολα, αποκτούν τραχιά υφή, ακόμα και πληγές από το κρύο ή τη συχνή χρήση αντισηπτικού ή λόγω της φύσης της εργασίας σου, φρόντιζε να εφαρμόζεις συχνά μία μικρή ποσότητα κρέμας για να ανακουφιστείς και να μειώσεις την ξηρότητα.

Κρέμα σώματος

Εκτός από τα χέρια και το σώμα έχει ανάγκη από συχνή ενυδάτωση ώστε να αποφευχθεί τυχόν φαγούρα, ερεθισμοί και αφυδατωμένη όψη. Την επόμενη φορά που θα βγεις από το ντους, περιποιήσου τα σημεία του σώματος που νιώθεις ότι έχουν ανάγκη από ενυδάτωση.

Scrub προσώπου

Μία φορά την εβδομάδα πρέπει να απολεπίζεις την επιδερμίδα για να την ανανεώνεις, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν μαύρα στίγματα και φράσσουν τους πόρους. Όπως θα σε συμβουλεύσει και το κορίτσι, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι απαλές και κυκλικές.

Κρέμα ματιών

Εσύ μπορεί να μην έχεις μία, εκείνη όμως σίγουρα έχει γιατί ξέρει πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών για να είναι και να φαίνεται το πρόσωπό σου φρέσκο και νεανικό. Πριν κοιμηθείς, άπλωσε μία μικρή ποσότητα με ταμποναριστές κινήσεις.

Μαλακτική κρέμα μαλλιών

Ενώ εσύ αρκείσαι στη χρήση του σαμπουάν στο λούσιμο των μαλλιών, η σύντροφός σου χρησιμοποιεί συνοδευτικά και conditioner. Τι περισσότερο γνωρίζει από σένα που εσύ αγνοείς; Ότι ειδικά τα μαλλιά που έχουν μήκος, έχουν ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση που τους χαρίζει έξτρα δύναμη και αντοχή για να διατηρούνται υγιή, χωρίς το ανεπιθύμητο σπάσιμο της τρίχας.

Πηγή: oneman.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook