«Τα πόδια μου», ούρλιαζε ο γεμάτος αίματα πρίγκιπας Φίλιππος στο τουμπαρισμένο τζιπ του

τα-πόδια-μου-ούρλιαζε-ο-γεμάτος-αίμα-799867

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη χθες ο δούκας του Εδιμβούργου κοντά στη βασιλική κατοικία του Σάντριχαμ. αναστατώνοντας τη Βασίλισσα Ελισάβετ και ολόκληρο το παλάτι.

Ο δούκας του Εδιμβούργου φώναζε: «Τα πόδια μου! Πού να βάλω τα πόδια μου;» καθώς τον έβγαζαν έξω από το κατεστραμμένο Land Rover του, έπειτα από τη σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα μόλις δέκα μηνών μωρό, αποκάλυψε σήμερα μάρτυρας.

Όπως αναφέρει ο Μπάριστερ Ρόυ Γουέιμ, ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, είπε στην αστυνομία ότι τον τύφλωσε ο ήλιος σε μία διασταύρωση πριν τη σύγκρουση κοντά στο Sandringham Estate στο Norfolk χθες το μεσημέρι.

Το Land Rover το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο δούκας, κατευθυνόταν στον δρόμο A149 από έναν ιδιωτικό δρόμο, όταν τον τύφλωσε ο ήλιος, έχασε τον έλεγχο και χτυπήθηκε από το άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε νότια, με αποτέλεσμα το όχημά του να ανατραπεί.

Ο 75χρονος που ήταν παρών στο ατύχημα, γυρνούσε σπίτι του με τη γυναίκα του Βικτώρια, και ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο και βοήθησαν να απεγκλωβίσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν σοκαρισμένος.

Ο δούκας του Εδιμβούργου απεγκλωβίστηκε μέσα από την ηλιοροφή του αναποδογυρισμένου στο οδόστρωμα οχήματος, από τον 75χρονο. Ήταν εμφανώς ζαλισμένος, αλλά δεν είχε τραυματιστεί. Ωστόσο, θα παρακολουθείται προληπτικά για 48 ώρες, για τυχόν εσωτερικά τραύματα. Καμία γρατζουνιά δεν είχε και ο προσωπικός του φρουρός που βρισκόταν μαζί του.

Οι δύο γυναίκες όμως που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένες. Η μία έχει σπάσει μάλλον το χέρι της και η άλλη έχει τραυματιστεί στο γόνατο. Το μωρό ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Το σημείο που συνέβη το ατύχημα.Το σημείο που συνέβη το ατύχημα.

Περιγράφοντας το χάος που επικράτησε μετά το ατύχημα, ο Γουέιμ είπε στην εφημερίδα The Sun: «Κοίταξα κάτω και είχα το αίμα του δούκα στα χέρια μου. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, ήταν ότι ευτυχώς δεν υπήρχε κι άλλο αίμα. Έτρεξα προς το άλλο αυτοκίνητο, από όπου έβγαινε καπνός και έμοιαζε να ήταν έτοιμο να εκραγεί. Βρισκόταν ένα μωρό στο πίσω κάθισμα, το οποίο ούρλιαζε».

Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον πέντε περιπολικά και δύο ασθενοφόρα.

Τόσο στον πρίγκιπα, όσο και στην άλλη οδηγό έγινε αλκοτέστ, αλλά τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο, με αφορμή το ατύχημα εγείρονται και πάλι συζητήσεις για το να θα έπρεπε να αφήνουν ακόμα τον ηλικιωμένο πρίγκιπα να πιάνει τιμόνι στα χέρια του. Ο πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει στη βασιλική οικία στο Σάντριχαμ, στο πλευρό της βασίλισσας.

Πηγή: iefimerida.gr

One thought on “«Τα πόδια μου», ούρλιαζε ο γεμάτος αίματα πρίγκιπας Φίλιππος στο τουμπαρισμένο τζιπ του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook