Τα Playmobil σηκώνουν το λάβαρο της Επανάστασης – Το ’21 αλλιώς… | Photos

Μία διαφορετική έκθεση, από κάθε άλλη που έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στην κεντρική Αίθουσα του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου άνοιξε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στην Αθήνα τις πύλες της για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά.

Η έκθεση με τίτλο “Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL” είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε από τον τίτλο! Φιγούρες των διάσημων και αγαπημένων παιχνιδιών, φτιαγμένες με το μεράκι πολλών συλλεκτών, αφηγούνται τις πιο λαμπρές στιγμές της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους. 

Μέσα από το μαγικό κόσμο των playmobil ξεπηδούν ιστορικές προσωπικότητες. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Παπαφλέσσας, o Ρήγας Φεραίος, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, οι γενναίες Σουλιωτοπούλες, και τόσοι άλλοι ήρωες του 1821, είναι μερικοί από τους ρόλους που υποδύονται οι αγαπημένες σε όλους μας, χαμογελαστές φιγούρες, ξεπερνώντας την πρόκληση κάθε φαντασίας σε ένα ταξίδι παιχνιδιού, δημιουργικότητας γνώσης και ιστορίας, που δεν πρέπει να χάσει κανείς μέχρι το πέρας της έκθεσης, το Μάιο του 2020.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 9:00-14:00 Έισοδος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ