Τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μία γυναίκα

τα-πιο-συνηθισμένα-πράγματα-που-μπορε-931725

Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και το ίδιο συμβαίνει με τους άνδρες και τη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες. 

Άλλοι είναι πιο ανοιχτοί και άλλοι πιο κλειστοί όσον αφορά αυτά που λένε στη σύντροφό τους.

Μάλιστα αρκετοί άντρες είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από ό,τι νομίζει μια γυναίκα και μερικές φορές απλά δεν θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό τους. Παρακάτω θα βρείτε ποια είναι, σύμφωνα με έρευνες, τα τρία πράγματα που συνηθίζει να κρύβει ένας άνδρας από μια γυναίκα.

Τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κρύψει ένας άνδρας από μια γυναίκα, και μάλιστα όταν δεν την γνωρίζει καλά, είναι η οικονομική του κατάσταση. Πολλές φορές, αν έχει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να θεωρήσει ότι αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπει κάποια γυναίκα.

Τι φοβάται

Λίγοι άνδρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που φοβούνται. Φυσικά οι φόβοι τους δεν περιορίζονται στις αράχνες και τις κατσαρίδες. Μπορεί απλά να φοβούνται ότι θα σας χάσουν. Είναι ο πιο σιωπηλός φόβος που έχουν.

Τις φαντασιώσεις του

Εκτός από τον φόβο της απώλειας σας, άλλο ένα πράγμα που ο καλός σας κρύβει από εσάς, είναι οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μερικές φορές, οι κάπως «προχωρημένες» ερωτικές τους φαντασιώσεις, αποτελούν θέμα ταμπού. Μπορεί να φοβάται ότι θα προσβάλει ή ότι θα τρομάξει τη σύντροφό του.

baby,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook