Τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια: Με αυτούς μπορείτε να μιλήσετε για όλα

Όλοι θέλουμε στην παρέα μας έναν άνθρωπο που δεν φοβάται το άγνωστο, τολμά να κάνει το επόμενο βήμα και σκέφτεται ανοιχτά. Μπορεί έναν τέτοιο άνθρωπο να χρειαζόμαστε ως σύντροφο ή ακόμα μπορεί εμείς να γίνουμε αυτός ο άνθρωπος για τους άλλους.

Όπως και να έχει, ο δικός μας τρόπος σκέψης, αλλά και όσων μας περιβάλλουν παίζει ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μας, αλλά και ποιες αποφάσεις θα πάρουμε. Αν κοντά μας έχουμε άτομα που δεν είναι κοντόφθαλμα, δεν διστάζουν να ακούσουν , να δουν και να δεχτούν το διαφορετικό, η ζωή μας είναι πιθανό να κυλά πιο όμορφα και ίσως πιο ευχάριστα. Ρόλο σε αυτή μας την ικανότητα μπορεί να παίζουν και τα άστρα, αφού η θέση των πλανητών κατά τη γέννησή μας, επηρεάζει κάθε πτυχή του χαρακτήρα μας.

Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου ζουν χωρίς παρωπίδες;

Δίδυμοι
Οι εκπρόσωποι των Διδύμων προσαρμόζονται εύκολα, είναι πολύ έξυπνοι και κοιτούν μπροστά. Αποφεύγουν τα στερεότυπα και τα ταμπού, ενώ λατρεύουν να μαθαίνουν συνέχεια νέα πράγματα. Αντιλαμβάνονται πως κάθε ζήτημα έχει δύο όψεις και δεν ακυρώνουν τη γνώμη του άλλου, αντίθετα τη συζητούν, διαφωνώντας εποικοδομητικά.

Ζυγός
Δικαιοσύνη και δημιουργικότητα χαρακτηρίζει τους Ζυγούς, οι οποίοι αρέσκονται στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα, ενώ ξεχωρίζουν και για τις προχωρημένες αντιλήψεις τους. Είναι περίεργοι και θέλουν να ανακαλύπτουν άλλους κόσμους και συμπεριφορές.

Τοξότης
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, λατρεύουν την περιπέτεια, την αλλαγή και τους ανοιχτούς ορίζοντες. Θέλουν να ακούσουν τις άλλες απόψεις και είναι ανοιχτοί σε στο άγνωστο. Θετικοί και αισιόδοξοι, αγαπούν τα ταξίδια. Βαριούνται εύκολα και γι’ αυτό αναζητούν διαρκώς κάτι νέο, χωρίς να το φοβούνται.

Υδροχόος
Ίσως οι πιο αντιπροσωπευτικοί σε αυτό το κομμάτι. Εύστροφοι, με ρηξικέλευθο τρόπο σκέψης, τους αρέσει να διαφοροποιούνται και να είναι μπροστά από την εποχή τους. Δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους άλλους και δέχονται πιο εύκολα ό,τι πάει κόντρα στο ρεύμα, καθώς από τη φύση τους είναι επαναστάτες.

Ιχθύς
Οι ρομαντικοί και στοργικοί Ιχθείς είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν. Η ικανότητά τους να είναι ανοιχτόμυαλοι, είναι κάτι φυσικό, ενώ δεν βιάζονται να κρίνουν τους άλλους. Είναι καλοί ακροατές και δείχνουν μεγάλη κατανόηση.

marieclaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΓιατί το διάβασμα στο αυτοκίνητο σας κάνει να ζαλίζεστε
Επόμενο άρθροΜε την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το 8o Διεθνές Συνέδριο SafeGreece 2021 «Πολιτική Προστασία και Νέες Τεχνολογίες»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ