Τα περίεργα δώρα που ανταλλάσσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στις γιορτές

τα-περίεργα-δώρα-που-ανταλλάσσουν-τα-μ-1157925

Τα Χριστούγεννα παραδοσιακά προσφέρουμε δώρα ο ένας στον άλλον. Άλλοτε δώρα αξίας οικονομικής, άλλοτε συναισθηματικής ή δώρα συμβολικά ή χρήσιμα. Από την παράδοση της ανταλλαγής δώρων δεν απουσιάζει ούτε η βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, η οποία επίσης τιμά όπως πρέπει τα Χριστούγεννα και τις παραδόσεις.

Και μπορεί φέτος να μην τα πέρασαν μαζί, όπως τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κορονοϊου, όμως τα δώρα δεν θα απουσιάσουν. Άλλωστε, η βασιλική οικογένεια τηρεί μια παράδοση δύο αιώνων, να ανταλλάσσουν τα δώρα την ώρα του τσαγιού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όμως, έχετε αναρωτηθεί τι δώρα κάνουν μεταξύ τους; Η απάντηση μάλλον θα σας εκπλήξει, καθώς αν και γαλαζοαίματοι, τα δώρα που επιλέγουν είναι οικονομικά, όμως, φροντίζουν να είναι πρωτότυπα, περίεργα ακόμη και αστεία!

Για παράδειγμα, η Κέιτ Μίντλεντον στο παρελθόν είχε κάνει δώρο στον πρίγκιπα Χάρι ένα παιδικό παιχνίδι-σετ «Μεγάλωσε την δική σου φίλη». Η Μέγκαν Μαρκλ τα πρώτα Χριστούγεννα που έκανε με τη βασιλική οικογένεια προσπάθησε να κάνει τη δική της εντύπωση επιλέγοντας περίεργα δώρα.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο «Βρίσκοντας την ελευθερία», η Μέγκαν είχε κάνει στον κουνιάδο της ένα κουτάλι που είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «δολοφόνος δημητριακών». Ο Χάρι, πάλι, γνωστός και για το χιούμορ του, είχε δωρίσει στη γιαγιά του Ελισάβετ ένα σκουφάκι ντους που έγραφε πάνω του: «Η ζωή δεν είναι βλαστήμια». Μάλιστα, λέγεται ότι η βασίλισσα είχε ξετρελαθεί με αυτό, όπως και με ένα άλλο δώρο του εγγονού της, ένα λαστιχένιο διακοσμητικό ψαράκι που τραγουδούσε και την έκανε να γελά.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook