Τα παρασκήνια της TV: Δείτε πόσα επεισόδια ακόμη έχουν οι Άγριες Μέλισσες

τα-παρασκήνια-της-tv-δείτε-πόσα-επεισόδ-948934

Off stage – Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

****Χαμηλές πτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος βλέπει την εκπομπή της στον Alpha να μην μπορεί εύκολα να σπάσει την κατάρα του “μονοψήφιου” και γι αυτό είναι σίγουρο πως θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στο πάνελ των συνεργατών της. Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στ’ αυτιά μας, δύο κυρίες ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την εκπομπή στο τέλος του χρόνου.

****Εχει 150 επεισόδια και δύσκολα θα τα εξαντλήσει σε μία σεζόν. Ο λόγος για τη σειρά “Αγριες Μέλισσες” η οποία εφόσον σπάει τα κοντέρ και αποθεώνεται από κοινό και κριτικούς θα αδράξει την ευκαιρία και θα συνεχίσει την πορεία της και την επόμενη σεζόν.

****Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για το υψηλό κόστος του “Big Brother” το οποίο ανέρχεται σε εκατομμύρια. Μετά και την επιστροφή του Mega στο τηλεοπτικό τοπίο από το 2020 είναι ακόμη πιο ριψοκίνδυνο να γίνει λάθος εκτίμηση για το περιεχόμενο αλλά και για την ώρα προβολής του ριάλιτι καθώς το ΕΣΡ καραδοκεί…

****Ο “αέρας” του φαβορί του GNTM φύσηξε πολύ δυνατά και μάλλον άρχισε να ενοχλεί και τα κορίτσια εντός αλλά και εκτός του ριάλιτι μόδας. Αρχισαν και τα σχόλια για ευνοϊκή μεταχείριση, για σχέδιο εξ αρχής και μάλλον το φαβορί αρχίζει να θαμπώνει. Αν παίρνεις αέρα απότομα, κάποιος μπορεί να στον κόψει ακόμη πιο απότομα, Κάτια.

****Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να είναι το όνομα που μονοπωλεί αυτή την περίοδο τις υποψηφιότητες για τις θέσεις της παρουσιάστριας των νέων σόου που προετοιμάζονται να βγουν στην μικρή οθόνη, η ίδια ωστόσο αποφεύγει να επιβεβαιώσει και να διαψεύσει και το μόνο που την ενδιαφέρει, όπως λέει, είναι να σαραντίσει το μωρό της και να είναι δίπλα του συνεχώς.

****ΚΟΥΙΖ Ποιος ηθοποιός δημοφιλούς σειράς που σπάει ταμεία αυτή την περίοδο ενοχλήθηκε πολύ από σχόλια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής για σημείο του σώματός του; Εύκολο

****Αναζητείται νέα εκπομπή για να στεγάσει την επιθυμία της Ελένης Τσολάκη αλλά και την υπόσχεση του σταθμού να είναι παρουσιάστρια. Καλές οι προθέσεις και οι διαθέσεις αλλά για φέτος προβλέπεται κομμάτι δύσκολο και παρακινδυνευμένο.

****Πέρυσι έγινε πρόταση σε μία ξανθιά και σε μία μελαχρινή παρουσιάστρια. Φέτος το ξανθό μάλλον υπερισχύει. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα μεταμορφώσει την πρωινή ζώνη του, μεγάλο κανάλι που πειραματίζεται έντονα το τελευταίο διάστημα.

Πρωτο Θέμα – Αφροδίτη Γραμμέλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook