«Τα παιδιά… γιατί τα παιδιά;» φώναζε ο κόσμος στον δολοφόνο της Ανδραβίδας

τα-παιδιά-γιατί-τα-παιδιά-φώναζε-ο-1394037

Το Σάββατο, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις

Ήταν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 60χρονος δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, στην Ανδραβίδα, αφίχθη στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας, για να περάσει την πόρτα της εισαγγελέως και του ανακριτή Αμαλιάδας.

Στο σημείο βρίσκονταν από νωρίς δεκάδες πολίτες, που ήθελα να δουν το πρόσωπο του 60χρονου και να τον αποδοκιμάσουν.

Υπό τον φόβο κάποιου σοβαρού επεισοδίου, εξαιτίας της οργής και της αγανάκτησης του κόσμου για το αποτρόπαιο φονικό, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων πέριξ του Δικαστικού Μεγάρου ήταν ισχυρή.

«Τα παιδιά… γιατί τα παιδιά»

Ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, με αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, μια φράση ακούστηκε από πολλά στόματα… «τα παιδιά… γιατί τα παιδιά».

Ο δράστης φορώντας μάσκα, και κουκούλα, και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι, μπήκε γρήγορα μέσα στο κτίριο.

Το ίδιο συνέβη και κατά την έξοδο του, λίγη ώρα αργότερα.

Απολογείται την Τρίτη

Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.

Το Σάββατο, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν χθες (Κυριακή) από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης είπε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Πάντως όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί. Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο δράστης με τον 31χρονο είπε ότι είχαν διαφορές για την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο δράστης είχε διακόψει την παροχή νερού.

patrisnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook