Τα «Νηστίσιμα» έρχονται στα everest!

τα-νηστίσιμα-έρχονται-στα-everest-1192906

Όπως κάθε Σαρακοστή, έτσι και φέτος, τα everest παρουσιάζουν μια ποικιλία γεύσεων για όσους νηστεύουν, αλλά και για όσους απλώς θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Επίλεξε μια από τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις των «Νηστίσιμων» των everest, όπως η πατατόπιτα, η χειροποίητη χορτόπιτα ταψιού και το burger λαχανικών, ή φτιάξε το δικό σου σάντουιτς επιλέγοντας νηστίσιμα συστατικά.

Και για να μην στερηθείς την απόλαυση του αγαπημένου σου καφέ, τα everest σου προσφέρουν την εναλλακτική των vegan επιλογών με ρόφημα σόγιας, αμυγδάλου ή με το νέο, πρωτοποριακό plant-based ρόφημα Wunda από πρωτεΐνη μπιζελιού. Μπορείς να τον συνοδεύσεις με μια επιλογή από τα νηστίσιμα donuts με κανέλα ή με γέμιση πραλίνας, ή με ένα λαχταριστό νηστίσιμο λουκουμά.

Τα «Νηστίσιμα» των everest είναι διαθέσιμα από τις 15 Μαρτίου και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής. Μπορείς να τα δοκιμάσεις σε ένα κατάστημα everest ή να τα παραγγείλεις από το ανανεωμένο www.everest.gr ή το everest app, και να τα παραλάβεις μέσω delivery ή περνώντας έξω από το κατάστημα, χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητό σου, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας “everest on the road”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook