Τα νέα περιπολικά που ήρθαν στα Χανιά | Photo

τα-νέα-περιπολικά-που-ήρθαν-στα-χανιά-photo-1153305

Ενισχύεται ο στόλος των αστυνομικών δυνάμεων στα Χανιά, αφού σήμερα τέθηκαν στην διάθεση των υπηρεσιών του νομού δώδεκα ολοκαίνουργια οχήματα.

Ο λόγος για έξι Peugeot 307 (τα τρία για την τροχαία ΒΟΑΚ) και ακόμη έξι Nissan Qashqai, με τα νέα οχήματα να είναι εδώ και καιρό αίτημα των αστυνομικών υπηρεσιών, λόγω της παλαιότητας των προηγούμενων οχημάτων, με αρκετές ανακοινώσεις ενώσεων αστυνομικών υπαλλήλων για αντικατάσταση του «γερασμένου» στόλου οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 1.453 οχήματα, μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Τα νέα περιπολικά που ήρθαν στα Χανιά | Photo

  1. Σε μια περιοδο πανδημιας βλέπεις ότι όλος ο πλανητης προσλαμβανει γιατρους, νοσηλευτές, φτιάχνει ΜΕΘ, κάποιοι μέχρι και νέα νοσοκομεία. Για να μην πω για τα λεφτά που δίνουν στις έρευνες. Στην υπερκομψη Ελλάδα; Προσλαμβανει μπατσους, στρατιωτικους, αγοράζει περιπολικα, όπλα, φρεγατες, δακρυγόνα και ρίχνει και 300αρια προστιμο στους «ανευθυνους». Αλλαααα! Που και που και με το έναυσμα της κυρίας προεδρου ρίχνει ενα θερμό χειροκροτημα, βέβαια τώρα το έκοψε γιατι θα φυγουν οι παλαμες με τα δάχτυλα ανοιχτά. Αλλά φυσικά, χεστηκε η ΝΔ για τους νεκρους. Η επόμενη μέρα την ενδιαφέρει και πως θα καταστείλει τον κόσμο που θα κληθεί να πληρωσει την κρίση. Η δημοκρατία νοσει! Κινήσεις πραξικοπηματικες! Αλλά όσο έχεις μια εγκληματική κυβέρνηση κι έχεις μια ανίκανη; ανυπαρκτη; αντιπολίτευση τότε μάλλον έχει έρθει ο καιρός να παρουμε κ παλι κάποιες ευθυνες Έλληνες. Όπως τότε με τις πλατειες!

    1. Να ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ την άλλη φορά να πάρει και γιατρούς, να διώξει τους «μπάτσους» και να το «ρισκάρει» με τους Τούρκους. Η πλειοψηφία μίλησε στις εκλογές, η μειοψηφία μπορεί να σκούζει όσο θέλει, σύντεκνε.

      1. τζων. Ως καλος υπαλληλος της Νεας «Δημοκρατιας΄΄, μηπως ξερεις τι σημαινει η εννοια πλειοψηφια; Και τι η εννοια μειοψηφια; Γιατι στις τελευταιες εκλογες εγω θυμαμαι τα ποσοστα της αποχης ΠΑΝΩ απο 40% ! Αν βγαλεις λοιπον και τα ποσοστα των »μικρων κομματων» τοτε δε βλεπω καπου πλειοψηφια! Και ποιος σου μιλησε για Συριζα; Ο κοσμος και ειδικα οι νεοι τους εχουν σιχαθει και του μεν και τους δε! Εγω 60 χρονων ειμαι και εζησα πραγματικα τα καλυτερα χρονιας της Ελλαδας μας! Τα κοπελια μας ομως; Τα χεις σκεφτει;
        ΥΓ. Εγω θωρω τους Τουρκους να βολταρουν στο Αιγαιο και να συνεχιζουν την αμειωτη προκλητικοτητα! Εγω θωρω οτι η Ευρωπη τους κλεινει το ματι. Τι ακριβως εννοεις φιλε μου; Για να μη μιλησω για την γαργαρα που εκανε η »πλειοψηφια΄΄ το Μακεδονικο.

  2. Γιά ποιά πλειοψηφία μιλάς;Το…γκαβό πήρε 40%.Που σημαίνει ότι το υπόλοιπο 60% ΔΕΝ τον ψήφισε.Αλλά χάρη στον χουντικό εκλογικό νόμο,που ούτε στην Αφρική δεν υπάρχει,πήρε…δώρο,σαν πρώτο κόμμα,50 βουλευτές!Αυτή είναι Δημοκρατία στο…Ελλαδιστάν!Να την χαίρεστε.
    Υ.Γ.είναι γνωστό το γιατί εξοπλίζουν την ΕΛ.ΑΣ.Σκέψου λίγο και θα το βρείς!

    1. δυστυχως φιλε μου Κολομπιτη, ουτε ετσι ειναι. Στην Ελλαδα δικαιωμα ψηφου εχουν περιπου 9.000.000 ανθρωποι και το γκαβο πηρε περιπου 2.000.000 ψηφους. Μιλαμε για ποσοστο περιπου 20%. Αλλα καποιοι ειναι βολεμενοι και ειδικα εδω στα Χανια! Ο Τζων (ακρως αριστοκρατικο) μαλλον δεν εχει ιδεα την κατασταση των πολιτων. Τη φτωχεια που ερχεται. Η κυβερνηση τζωνακι δε φοβαται τον ιο πλεον, σκατα τα εκανε! Συνηθισαμε το θανατο 100 ανθρωπων καθε μερα και γιναν ολοι ξαφνικα ανευθυνοι για αυτους τους θανατους. Η κυβερνησουλα σου τζωνακι φοβαται την οργη που συσσωρευται στους πολιτες!

      1. Έτσι είναι,όπως το λες.Εννοώ ότι πήρε 40% από αυτούς που πήγαν και ψήφισαν και όχι από τα 9εκ.!
        Γιά την οργή που λες ότι έχει συσσωρευτεί,γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς τα…αλεξίσφαιρα και τα drones!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook