Τα… μισά Χανιά πέρασαν από τα εγκαίνια της FIAT του Μιχάλη Μαυριδάκη | Photos

Παρουσία εκατοντάδων Χανιωτών, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, σε μία λαμπρή εκδήλωση, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της νέας έκθεσης FIAT και FIAT PROFESSIONAL της εταιρείας Μιχάλης Μαυριδάκης Α.Ε.

Οι εγκαταστάσεις είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια να έχει την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ από τον οικοδεσπότη, Μιχάλη Μαυριδάκη, δεν έφυγε στιγμή το χαμόγελο από το πρόσωπό του, σε άλλη μία στιγμή-σταθμό της επιχειρηματικής του πορείας.

Ο Μιχάλης Μαυριδάκης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της FIAT στα Χανιά και τους πολίτες που ήδη δείχνουν να την αγκαλιάζουν:

«Μια σημαντική ημέρα για τα Χανιά, για το αυτοκίνητο, την οικογένεια και τις επιχειρήσεις της ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ. Σήμερα με ένα νέο ξεκίνημα της FIAT, οι Χανιώτες ήρθαν στην παρουσίαση των νέων μοντέλων της FIAT και της Alfa Romeo. Είναι εταιρείας ιταλικές, με γνήσια καινούρια ανανεωμένα μοντέλα, πάντα με τον καλύτερο στόλο.

Οι εταιρείες μας έχουν πολύ μικρά επιτόκια, ανταγωνιστικά στην αγορά. Κάνουμε 48μηνο άτοκο στα επαγγελματικά μοντέλα, έχουμε 2.9% επιτόκιο στα νέα επιβατικά, που μπορεί η κάθε οικογένεια να ακολουθήσει. Όπως φάνηκε και από την προσέλευση του κόσμου, ήρθε να δει τα μοντέλα, να μπει στο μαγαζί της FIAT στα Χανιά. Μετά από χρόνια η FIAT είναι και πάλι μαζί μας, ανανεωμένη, με ένα εξαιρετικό μαγαζί έκθεσης και ένα σύγχρονο συνεργείο.»

Από πλευράς FIAT, στα Χανιά βρέθηκε ο Διονύσης Παναγόπουλος, εμπορικός διευθυντής του FCA Group στην Ελλάδα, ο οποίος σχολίασε:«Μετά από αναζήτηση να καλύψουν τον εμπορικό συνεργάτη στο νομό Χανίων, καταλήξαμε εύκολα στο Μιχάλη, αφού πρόκειται για έναν επιχειρηματία που μας έχει εντυπωσιάσει με το πάθος, τον δυναμισμό, το κέφι για την δουλειά, την αγάπη για το αυτοκίνητο και τη θέληση που βγάζει ώστε να καταφέρει να προχωρήσει.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν νέοι επιχειρηματίες που έχουν τη διάθεση να επενδύσουν, να ανοίξουν καινούρια καταστήματα, να δώσουν δουλειά σε νέους ανθρώπους, να δώσουν ζωντάνια σε μία περιοχή. Δεν θα ξεχάσω αυτό που μου είχε πει ο Μιχάλης ένα βράδυ, οτι το «πιστεύω» του είναι οτι πάντα και πάνω από όλα είναι ο πελάτης.

Ο Μιχάλης, λοιπόν, είναι πελατοκεντρικός, ασχολείται με το τι θέλει ο πελάτης, εξυπηρετεί τις ανάγκες και τα θέλω του και κάνει οτι περνάει από το χέρι του για να βλέπει έναν χαμογελαστό και ικανοποιημένο πελάτη. Είμαστε απόλυτα σίγουροι οτι όλο αυτό θα πετύχει. Είμαι σίγουρος οτι όλοι οι Χανιώτες και οι μελλοντικοί αγοραστές θα είναι δίπλα στο Μιχάλη, και να είστε απόλυτα σίγουροι οτι η FIAT αγαπάει τα Χανιά, είναι δίπλα στα Χανιά.» Στα… ευχάριστα της βραδιάς ήταν και το η ευγενική δημόσια παράκληση του Πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Λιονάκη για δωρεά ενός αυτοκινήτου στα συσσίτια της εκκλησίας, προσφορά την οποία δεν δίστασε να πραγματοποιήσει ο επιχειρηματίας.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια:

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ