Τα λουκέτα στην εστίαση θα έχουν την υπογραφή του Μητσοτάκη

τα-λουκέτα-στην-εστίαση-θα-έχουν-την-υπ-1085857

Με αυστηρό ύφος σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους του χώρους της εστίασης, και τα όσα είπε ότι θα κάνει η κυβέρνηση για τον συγκεκριμένο τομέα της οικονομίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, υπογράμμισε ότι μετά τη συνάντηση «τα λουκέτα και οι απολύσεις στην εστίαση δεν θα έχουν την υπογραφή του κ. Γεωργιάδη αλλά τη δική του».

Αναλυτικά, το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «αφού εδώ και ένα χρόνο έχει αφήσει τους επαγγελματίες της εστίασης στο έλεός τους μέχρι αφανισμού.

Αφού άρχισαν τα μαζικά λουκέτα και οι απολύσεις και αφού ο Υπουργός του χλεύασε ερειστικά την αγωνία επιβίωσης χιλιάδων καταστηματαρχών και εργαζομένων στην εστίαση, τώρα ο κ. Μητσοτάκης τους συνάντησε για να κατευνάσει τις ολοένα και αυξανόμενες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Το μόνο που έκανε ωστόσο είναι να ανακυκλώσει τις υποσχέσεις για τα ίδια ανεπαρκή μέτρα, χωρίς να πει κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση και για κούρεμα των σωρευμένων χρεών της πανδημίας.

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Τα λουκέτα και οι απολύσεις στην εστίαση δεν θα έχουν την υπογραφή του κ. Γεωργιάδη αλλά τη δική του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook