Τα λάθη στο μακιγιάζ που σας κάνουν να δείχνετε πιο κουρασμένες

τα-λάθη-στο-μακιγιάζ-που-σας-κάνουν-να-δ-1146534

Το μακιγιάζ μπορεί να ομορφύνει και να διορθώσει τις όποιες ατέλειες, αλλά μπορεί, επίσης, να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες ή πιο κουρασμένες. Τις φορές, λοιπόν, που δείχνετε πιο κουρασμένες υπάρχει περίπτωση να μην φταίει ο ύπνος που κάνετε, αλλά το πώς φοράτε το μακιγιάζ σας.

Υπάρχουν λάθη που μπορεί να τονίσουν τους μαύρους κύκλους, να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο θαμπά και κουρασμένα και το δέρμα σας αφυδατωμένο και χωρίς λάμψη. Δείτε ποια είναι αυτά και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε από σήμερα κιόλας.

Εφαρμόζετε πολύ κονσίλερ για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους

Ένα από τα σημαντικότερα λάθη που κάνετε στο μακιγιάζ, καθώς η υπερβολική χρήση κονσίλερ μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείτε πολύ μικρή ποσότητα, η οποία και θα κρύψει τους κύκλους και θα φωτίσει την περιοχή. Το κλειδί βρίσκεται στη σωστή εφαρμογή του, η οποία πρέπει να γίνει στο σημείο ακριβώς που βρίσκεται ο μαύρος κύκλος.

Αποφύγετε τη χρήση ματ foundation

Παρόλο που οι ματ εκδόσεις είναι συνήθως οι καλύτερες στις πωλήσεις, καθώς καλύπτουν το πρόσωπο πολύ καλά, η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι και οι πιο κατάλληλες όταν πρόκειται να δώσουν φως στο δέρμα σας. Ένα κουρασμένο πρόσωπο φαίνεται στην έλλειψη φωτεινότητας και στην εμφάνιση των πρώτων μικρών ρυτίδων. Και αυτό ακριβώς κάνει ένα ματ foundation.

Μην βάφετε έντονα τα μάτια σας

Όταν είστε κουρασμένες προτιμήστε να μην βάψετε έντονα τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μάσκαρά σας και μια φωτεινή σκιά στο άνω βλέφαρο. Σε αυτήν την περίπτωση το λιγότερο αποτελεί την καλύτερη λύση.

Ξεχάστε τα σκούρα ή ματ κραγιόν

Εάν το πρόσωπό σας χρειάζεται καλή ξεκούραση, μείνετε μακριά από σκούρα και έντονα χρώματα σε ματ υφές κραγιόν. Αναζητήστε ένα φυσικό ή nude χρώμα που θα κολακεύει την εμφάνισή σας.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook