Τα κυριότερα beauty trends του 2022

τα-κυριότερα-beauty-trends-του-2022-1355872

Σύμφωνα με τις τάσεις που διαφαίνονται στα social media, το μακιγιάζ ανακαλύπτει τη δημιουργική, ευφάνταστη και παιχνιδιάρικη πλευρά του, που αγγίζει τον μαξιμαλισμό. Ετσι φέτος βλέπουμε να κυριαρχούν τα glam rock στοιχεία. Οι έντονες χρωματιστές σκιές και οι λάμψεις από πετράδια όπως πέρλες και στρας, είναι κάποια από αυτά.

Επίσης στα μαλλιά επιστρέφει ο πλούσιος όγκος αλλά και τα ρετρό χτενίσματα, όπως τα θρυλικά buns της πριγκίπισσας Λέια από το Star Wars. Στον αντίποδα είναι οι πιο κοντές επιμελώς ατημέλητες κουπ που λάνσαραν οι ιέρειες της ροκ και πανκ σκηνής πριν από δεκαετίες. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τα beauty trends που θα επικρατήσουν φέτος ανάμεσα στους millennials (και όχι μόνο).

#Crystal Eye Make Up

Τα τύπου πολύτιμα πετράδια ή πέρλες κάνουν το μακιγιάζ των ματιών πιο λαμπερό και συνάμα φουτουριστικό. Ωστόσο, για την αφαίρεσή τους επενδύουμε σε ένα αξιόπιστο διφασικό έλαιο ντεμακιγιάζ.

#Splash of Colour

Μια πινελιά έντονου χρώματος στα μάτια ή μία πολύχρωμη γραμμή στο άνω βλέφαρο, όπως δείχνει η Hailey Bieber είναι ένα λουκ που δε χρειάζεται πολλά στοιχεία για να γίνει εντυπωσιακό.

#Galaxy Nail Art

Μήπως προτιμάτε κάτι διαφορετικό στο μανικιούρ, κάτι που ξεφεύγει από τα συμβατικά σχέδια; Τότε τολμήστε τα σχέδια με αναφορές στο διάστημα που απεικονίζουν γαλαξίες και αστερισμούς. Για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα χρειάζεται εκτός από δεξιοτεχνία και καλής ποιότητας βερνίκια.

#Ear curation

Τα πολλά σκουλαρίκια στο αυτί είναι μία διαχρονική τάση. Ωστόσο, ένα αρμονικό σύνολο από μικροσκοπικά σκουλαρίκια διαφορετικών σχημάτων χρειάζεται σκέψη, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά άρτιο.

#Mullet hairstyles

Η χαρακτηριστική gender fluid κουπ που θαυμάσαμε στα είδωλα των 70s, όπως η Joan Jett και ο David Bowie, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Και τα αστέρια της σύγχρονης ποπ, όπως η Miley Cyrus και του μόντελινγκ, όπως η Mica Arganaraz, το καθιστούν απολύτως σαφές.

#Space buns

Οι millennials και η Generation Z αποτίνουν φόρο τιμής στους κλασικούς πρωταγωνιστές του Star Wars και φέρνουν στο προσκήνιο την πριγκίπισσα Λέια. Ετσι τα διάσημα «κεφτεδάκια», μικρά ή μεγάλα σε όγκο αναδεικνύονται σε ένα από τα πιο hot trends.

vita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook