Τα κομμάτια της βασιλόπιτας που έκοψε η Ντόρα για τους «εκλεκτούς» της ΝΔ στα Χανιά | Photos+Video

τα-κομμάτια-της-βασιλόπιτας-που-έκοψε-831993

Με την παρουσία της πρώην υπουργού, βουλευτή Α’ Αθηνών ΝΔ και υποψήφιας βουλευτή Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές Ντόρας Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων το βράδυ της Παρασκευής στο καφέ του Δημοτικού Κήπου Χανίων.

Μάλιστα κατά την κοπή της πίτας η κα Μπακογιάννη έκοψε ξεχωριστά κομμάτια στους συνυποψηφίους της -καθ΄ως φαίνεται- για τις εκλογές αλλά και στους υποψηφίους της τοπικής Αυτοδιοίκησης με το χρίσμα της ΝΔ για Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Χανίων.

Συγκεκριμένα, εν μέσω ένθερμων χειροκροτημάτων είπε: «Κόβω ένα κομμάτι στον Μανούσο Βολουδάκη, ένα κομμάτι στον Βασίλη Διγαλάκη και ένα σκανδαλώδες μεγάλο κομμάτι στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη(υπ. Περιφερειάρχη Κρήτης), αλλά και ένα επίσης μεγάλο στον Άρη Παπαδογιάννη(υπ. Δήμαρχο Χανίων).»Η κα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της άσκησε έντονη κριτική για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-παράταξης Αρναουτάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κρήτης λέγοντας πως «είναι κρίμα που ο κ. Αρναουτάκης επιλέγει να πάει με το χτες αντί να έρθει με το αύριο», αλλά και στο μπλακ-αουτ που υπέστη ολόκληρο το νησί μετά από φωτιά σε μετασχηματιστή στα Λινοπεράματα:

Στο κατάμεστο καφέ Κήπος βρέθηκαν πολλοί φίλοι και μέλη του κόμματος στα Χανιά, καθώς και παλιοί και νέοι γνώριμοι στα τεκταινόμενα του τόπου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Τα κομμάτια της βασιλόπιτας που έκοψε η Ντόρα για τους «εκλεκτούς» της ΝΔ στα Χανιά | Photos+Video

  1. KAΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΙΤΕΣ? ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ[ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ] ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΗΣ. Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΧΑΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 80 ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΝΟΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  2. Φτώχεια και των γονέων.Κοβει πίτα την Σαρακοστή;Να μου πεις οι μασόνοι δεν πιστεύουμε σε τετοια.Αχι ταλαίπωρη πατρίδα μου που πέφτεις πάλι,στο κεφάλαιο στους τραπεζιτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook