Τα κόλπα για να έχεις πάντα ένα καθαρό αυτοκίνητο

τα-κόλπα-για-να-έχεις-πάντα-ένα-καθαρό-α-1449354

Η καθαριότητα στο αυτοκίνητο σε απασχολεί πάντα. Είτε κάνεις ένα ταξίδι είτε κυκλοφορείς καθημερινά στην πόλη το θες καθαρό και περιποιημένο. Πέρα από το γνωστό πλύσιμο μέσα – έξω που μπορεί να του κάνεις, υπάρχουν και κάποια κόλπα για να διατηρείς το αυτοκίνητο πάντα καθαρό.

Χάρτινες θήκες από κεκάκια για τα ψίχουλα

Αν τρως εσύ ή οι συνεπιβάτες σου μέσα στο αυτοκίνητο γνωρίζεις ότι τα ψίχουλα πέφτουν παντού ακόμη κι αν προσέχεις. Αυτό που είναι πραγματικά εκνευριστικό είναι, όταν χώνονται στις βάσεις από τις ποτηροθήκες. Τότε είναι πραγματικά δύσκολο να τα απομακρύνεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι oι χάρτινες θήκες μίας χρήσης για Cupcakes, τις οποίες τοποθετούμε μέσα στις ποτηροθήκες. Είναι πολύ πρακτικές, πάμφθηνες και μόλις αρχίζουν και γεμίζουν, τις αλλάζουμε με καινούριες.

Βάλε λαστιχένια γάντια για τις τρίχες των ζώων

Αν μεταφέρεις το κατοικίδιό σου με το αυτοκίνητο τότε σίγουρα οι τρίχες του σας μένουν σαν… ενθύμιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζεις τακτικά το εσωτερικό του οχήματος από τις τρίχες του ζώου. Υπάρχει μια λύση για να γίνει αυτό πολύ εύκολο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια. Ψέκασε τις επιφάνειες των καθισμάτων, της κονσόλας και του κόκπιτ με νερό και μετά βάλε ένα λαστιχένιο γάντι και πέρνα με το χέρι σου πάνω από όλα αυτά τα σημεία. Οι τρίχες κολλούν στο γάντι με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο.

Άφησε καφέ ενάντια στη δυσοσμία

Αν θεωρείς ότι το αυτοκίνητο μυρίζει άσχημα υπάρχει ένα απλό και αποτελεσματικό τρικ για να το αντιμετωπίσεις. Απλά άφησε όλη τη νύχτα μέσα στο όχημα ένα μπολάκι με φρεσκοαλεσμένο καφέ και θα εκπλαγείς πόσο καλά θα εξουδετερώσει όλες τις ενοχλητικές μυρωδιές.

Χρησιμοποίησε οδοντόκρεμα για αυτοκίνητο με λαμπερούς προβολείς

Οι προβολείς των αυτοκινήτων από πλαστικό και όχι από κρύσταλλο σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι έχουν την τάση να θαμπώνουν ή και να κιτρινίζουν με την πάροδο του χρόνου. Αν θες να αποκτήσουν και πάλι τη λάμψη τους και να βλέπεις καλύτερα στο σκοτάδι, γυάλισε τους με οδοντόκρεμα, η οποία περιέχει ειδικά γυαλιντικά συστατικά, που κάνουν να αστράφτουν όχι μόνον τα χαμόγελα, αλλά και τα φωτιστικά σώματα.

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook