Τα κηροπήγια του Μητσοτάκη τρέλαναν το Twitter – «Αν μου τα δώσει ξεχρεώνω το στεγαστικό»

τα-κηροπήγια-του-μητσοτάκη-τρέλαναν-τ-1401744

Οι χρήστες νόμιζαν ότι είναι μπαντόν του σκι, αλλά αποδείχτηκαν… πανάκριβα κηροπήγια!

Πολλά ερωτηματικά δημιούργησαν τα ιδιαίτερα κηροπήγια που φάνηκαν στο φόντο του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους χρήστες του Twitter να αναζητούν την απάντηση στον γρίφο για το τι είναι τελικά αυτά τα περίεργα αντικείμενα που φαίνονται πίσω από την βιβλιοθήκη του.

Πολλοί μάλιστα έγραφαν ότι είναι μπατόν του σκι, καθώς ο πρωθυπουργός είναι λάτρης του αθλήματος, ωστόσο η απάντηση δεν άργησε να έρθει… Πρόκειται για δύο κηροπήγια, έργα της Βάνας Ξένου, γνωστής γλύπτριας και ζωγράφου. Μάλιστα το έργο τέχνης έχει αξία 16.000-20.000 ευρώ.

Μόλις η πληροφορία έγινε γνωστή, οι χρήστες του Twitter ξεσπάθωσαν για το διάγγελμα στο οποίο ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι μοιράζει «ψίχουλα» στους πολίτες του, την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά…

 

One thought on “Τα κηροπήγια του Μητσοτάκη τρέλαναν το Twitter – «Αν μου τα δώσει ξεχρεώνω το στεγαστικό»

  1. Α μωρέ, τι καλούλης….
    Ενθύμια είναι βρε – του τα άφησε μια θειά του, θεός να την συγχωρέσει, που έβλεπε πως είναι και τον αγαπούσε πολύ.
    Ο καημένος ο Κούλης δεν έχει λεφτά για ξυραφάκια – δανείζεται το ξυραφάκι της Μαρέβας που ξυρίζει τα πόδια της, γιατί με την ακρίβεια που υπάρχει δεν βγαίνει, όχι να αγοράσει κηροπήγια!
    Δεν τον βλέπετε – οι παρατρεχάμενοι – του είπαν να δείχνε σαν γαμώ το κέρατο μου – για να είναι πιο πιστευτός ότι συμπάσχει με τον άλλο τον ηθοποιό-τραγουδιστή και τώρα και πρόεδρο της Ουκρανίας. (βλέπω ότι αφήνεις και μούσι Κυριακούλη)

    Αλλά όλοι σας είστε κακοί και υστερόβουλοι – αυτό μόνο έχω να σας πω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook