Τα καθαριστήρια Stegno ξεκινούν το delivery

τα-καθαριστήρια-stegno-ξεκινούν-το-delivery-1037524

Η νέα κανονικότητα απαιτεί προσαρμοστικότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Σε αυτή τη λογική, η αλυσίδα καθαριστηρίων Stegno προσφέρει στους πελάτες της νέες υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης ειδών ρουχισμού, καθ’ όλη της διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

«Επιθυμία μας είναι να έχουμε άμεση επαφή μαζί σας μέσα στα καταστήματα μας, όμως οι συνθήκες επιβάλουν να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα για αυτό και θα παρέχουμε υπηρεσίες delivery καθ’ όλη της διάρκεια της υγειονομικής κρίσης», αναφέρουν οι άνθρωποι των Stegno.

Η υπηρεσία delivery, προσφέρεται από συγκεκριμένα καταστήματα του δικτύου και αφορά κυρίως είδη σπιτιού όπως παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα καναπέδων κ.λπ. αλλά ακόμα και προσωπικά ρούχα.

Πάντα ένα βήμα μπροστά η αλυσίδα franchise Stegno

Το Stegno, το πιο επιτυχημένο δίκτυο καθαριστηρίων στην Ελλάδα, δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί με στόχο να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες του.

Βασική τη βασική καινοτομία της αλυσίδας είναι η μεταφορά σημαντικού μέρους των ρούχων, που απαιτούσαν στεγνό καθάρισμα, στην επεξεργασία νερού, χάρη στον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται στα καθαριστήριά της.

Αυτή η στροφή στην επεξεργασία νερού ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, το οποίο διαθέτει πλέον λιγότερα ρούχα που απαιτούν στεγνό καθάρισμα, αλλά χρησιμοποιεί το καθαριστήριο για τα ρούχα στα οποία έχει επενδύσει και τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Πιο αναλυτικά, έρευνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνουν ότι οι πωλήσεις κουστουμιών συνεχώς μειώνονται. Το καθημερινό ντύσιμο είναι περισσότερο casual. Επομένως, ενώ μειώνεται η ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, παραμένει σταθερή η ζήτηση για επαγγελματική επεξεργασία. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό.Έτσι τα Stegno έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία ευρεία βάση ευχαριστημένων πελατών που περιλαμβάνει νοικοκυρές, εργένηδες, φοιτητές, εργαζόμενους και εταιρικούς πελάτες. Επιπλέον, η έντιμη σχέση ποιότητας-τιμής των Stegno επέτυχε να φέρει στο καθαριστήριο πολύ περισσότερα ρούχα από εκείνα που δεν μπορούσαν να καθαριστούν στο σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook