Τα καταστήματα του Ασημακόπουλου κάνουν… έκπτωση σε όσους τον ψηφίζουν να παραμείνει στο Survivor!

τα-καταστήματα-του-ασημακόπουλου-κάν-1238670

Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με μία ανάρτηση που καλεί τους υποστηρικτές του Γιώργου Ασημακόπουλου να ψωνίσουν από τα καταστήματα του παίκτη του Survivor με 30% έκπτωση σε όσους τον ψηφίζουν.

Μια ανάρτηση της οικογένειας του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο twitter.

Σύμφωνα με αυτή την ανάρτηση, η οικογένεια του Ασημακόπουλου καλεί τους υποστηρικτές του να ψωνίσουν από τα καταστήματά του με 30% έκπτωση, σε όσους τον ψηφίσουν να μη φύγει από το Survivor.

«Πάμε δυνατά. Θετική ψήφο για τον Γιώργο μας. Τον στηρίξαμε έξι μήνες τώρα. Ο τελικός του Survivor είναι κοντά. Δίνουμε 30% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά σε όλα τα καταστήματά μας, με την επίδειξη μηνύματος της θετικής σας ψήφου. Με αγάπη από εμάς», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας του παίκτη του Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση που υπέδειξε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πήρε και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας. Η πρώτη ήταν η Ελένη Χαμπέρη και ο τρίτος ο Γιώργος Κόρομι.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook