Τα κατάφεραν τα Χανιά στα Γιάννινα! Ισόπαλα 1-1 με ΠΑΣ

τα-κατάφεραν-τα-χανιά-στα-γιάννινα-ισό-991832

Εκπληκτικά αποδείχτηκαν τα Χανιά στην έδρα των Ιωαννίνων, καταφέρνοντας ν’ αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να «χτυπήσει» στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με μια εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Νίκου Βρεττού έχοντας μάλιστα μπει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα, καθώς έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Τα Χανιά καταφέρνουν έτσι μετά τον Απόλλωνα όπου είχαν πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Ριζούπολης να μην ηττηθούν ούτε στους Ζωσιμάδες από τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνοντας ότι στα πλέι οφ μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα!

Το γκολ για τον ΠΑΣ, που τον έβαλε μπροστά στο παιχνίδι σημείωσε στο 16ο λεπτό ο Λέο, με τον πρώην παίκτη του ΑΟΧ/Κισσαμικού να μην πανηγυρίζει σε ένδειξη σεβασμού προς την χανιώτικη ομάδα.

Επίσης οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μια διπλή ευκαιρία στο 69’ με τον Παμλίδη.

Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας). Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας) – Κουβαλάκης (Δράμας). 4ος διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Κίτρινες κάρτες: Καρτάλης (30′), Σωτηράκος (51′), Κάστρο (63′), Γιάκος (73′), Μουμίν (77′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης (59′ Ξύδας), Λώλης, Κρίζμαν (89′ Λιάσος), Παμλίδης, Λέο (53′ Κάστρο).

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Σωτηράκος, Γιάκος (78′ Βασιλείου), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος (71′ Βρεττός), Κουσκουνάς, Τζιώρας (46′ Τριανταφυλλάκος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook