Τα Φιλαράκια: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το reunion της θρυλικής σειράς | Video

τα-φιλαράκια-ξεκινούν-τα-γυρίσματα-γι-1202824

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι και ο Ματ ΛεΜπλανκ για πρώτη φορά μετά το 2004 θα εμφανιστούν όλοι μαζί στο ίδιο επεισόδιο, το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια», τα γυρίσματα του οποίου αναβλήθηκαν πολλές φορές λόγω του κορονοϊού.

Τώρα όλα είναι έτοιμα και το HBO Max αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ που εντείνει την αναμονή για τη μεγάλη συνάντηση.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό, ο Ντέιβιντ Σουίμερ/Ρος είχε αποκαλύψει ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λος Άντζελες.

«Επιτέλους βρέθηκε ένας τρόπος για να μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα με ασφάλεια. Μάλιστα, προστέθηκαν κι αρκετές εξωτερικές σκηνές για αυτόν ακριβώς το λόγο, το πρωτόκολλο δεν επέτρεπε να είμαστε συνεχώς στο στούντιο…»

Αποκάλυψε επίσης ότι ένας γνωστός κωμικός θα είναι ο οικοδεσπότης αυτού του reunion. Αλλά δεν πρόδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια.

«Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι η Έλεν (ΝτεΤζένερις). Δεν είναι κι ο Μπίλι Κρίσταλ. Αλλά μέχρι εκεί».

Πάντως όπως είχε πει και η Λίζα Κούντροου/Φίμπι: «Το reunion δεν είναι reboot, ούτε ένα ειδικό επεισόδιο της σειράς. Είναι περισσότερο ότι όλοι μας θα βρεθούμε ξανά μαζί μετά το 2004, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά».

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook