Tα «φάουλ» που κάνουν τα ζώδια στις σχέσεις και οδηγούν στον χωρισμό

tα-φάουλ-που-κάνουν-τα-ζώδια-στις-σχέσ-952654

Υπάρχουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που πραγματικά βγάζουν το ταίρι σου εκτός εαυτού. Όσο εσύ συνεχίζεις να διατηρείς την ίδια στάση και συμπεριφορά, εκείνο φτάνει όλο και πιο κοντά στο να θέλει να σε χωρίσει και να απαλλαγεί από την παρουσία σου μια και καλή!

Μάθε από ποιο στοιχείο του ζωδίου σου κινδυνεύεις να τιμωρηθείς με «κόκκινη κάρτα» από το σύντροφό σου και πάλεψέ το!

ΚΡΙΟΣ

Το να «πυροβολείς» πρώτα και μετά να κάνεις ερωτήσεις, δε φέρνει το ταίρι σου σε άσχημη θέση αλλά κι εσένα. Παίρνεις φωτιά με τη μία, κάνεις την επίθεσή σου, γίνεται η σχέση κόλαση και ύστερα μετανιωμένος ζητάς συγγνώμη που βιάστηκες. Πόσα σφοδρά «χτυπήματα» όμως μπορεί να αντέξει κάποιος; 3! Το λέει και το τραγούδι, αν θυμάσαι: «Στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα, δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα, στο τρίτο χτύπημα η πόρτα ανοίγει, μην επιμένεις έχω φύγει»…

ΤΑΥΡΟΣ

Το να μην λυγάς και να μην αλλάζεις γνώμη με τίποτα γιατί έτσι σου κόλλησε στο κεφάλι, αρνούμενος έστω να το συζητήσεις, κάνει την επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου μπετόν αρμέ. Δεν θα σε πει κανένας αναξιόπιστο, αν διαφοροποιήσεις την άποψή σου, όταν μάλιστα αποδεδειγμένα σε οδηγεί σε τοίχο. Ε, κάτσε μόνος σου να ρίχνεις κουτουλιές μπας και τον ρίξεις, δεν θα τον σκάσεις εσύ τον άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να χτυπάει το τηλέφωνό σου πιο συχνά απ’ ό,τι σε κέντρο εξυπηρέτησης πελατών είναι αρκετά εκνευριστικό. Το να μην το κλείνεις ποτέ όμως και να διακόπτεις ακόμα και τις πιο ερωτικές περιπτύξεις για να απαντήσεις καταντάει σπαστικό και για τον πιο υπομονετικό άνθρωπο. Να πεις ότι κατέβαινες για υποψήφιος βουλευτής να έλεγε. Μην παραξενευτείς, αν στο τέλος μείνεις με το… κινητό στο χέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις γκρίνιες, τα παράπονα ακόμα και τις κυκλοθυμικές τάσεις σου μπορεί να τις χειριστεί κάποιος όσο δύσκολο κι αν είναι, αυτό που δεν παλεύεται όμως είναι η προσκόλλησή σου στο παρελθόν και η αναμόχλευση καταστάσεων που θεωρούνται ληγμένες. Αν μάλιστα αρχίσεις και τις συγκρίσεις, σύντομα θα σου χρειαστεί ημερολόγιο για να καταγράψεις τις «τελευταίες μέρες της σχέσης».

ΛΕΩΝ

Η υπερβολή είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου, αλλά το να κάνεις την τρίχα τριχιά και να προσβάλλεσαι με το τίποτα, παίζοντας το δράμα της ζωής σου, είναι ανυπόφορο. Η ανταλλαγή πειραγμάτων είναι μέσα στα όμορφα της σχέσης, αν εσύ όμως τα παίρνεις πάντα προσωπικά και θίγεσαι, τότε σύντομα θα ψάχνεις για αντικαταστάτη στο θρόνο δίπλα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις τα πάντα στη ζωή σου οργανωμένα και τακτοποιημένα, από το σπίτι μέχρι τη διατροφή, όμως το να επιβάλλεις στον άλλον άνθρωπο να ενταχθεί στο πρόγραμμά σου είναι καταπιεστικό. Αν εσένα στη βάρεσε πχ να γίνεις χορτοφάγος, γιατί πρέπει κι ο άλλος να ξεχάσει τη ζουμερή μπριζολίτσα του και να απολαμβάνετε μαζί μπρόκολα και μαύρο ρύζι και πόσο θα αντέξει να βγαίνει έξω και να τρώει κρυφά, όσα εσύ απαγορεύεις;

ΖΥΓΟΣ

Το συμβιβαστικό σου πνεύμα εξαντλείται στις πρώτες μέρες της γνωριμίας. Μόλις καβατζάρεις τη σχέση, αρχίσεις τις κόνξες, τις απαιτήσεις και τις αντιρρήσεις κι αν δεν περάσει το δικό σου, μουτρώνεις κι αρχίζεις τις μπηχτές και την κριτική. Με αυτή τη συμπεριφορά δένεις το γάιδαρο σου αλλά σε μαρουλόφυλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι έχεις εμμονές είναι γνωστό σε όλους, το να επιμένεις όμως ντε και σώνει να επιβεβαιώσεις το αρνητικό σενάριο που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι απαράδεκτο. Δεν μπορεί κάποιος συνεχώς να προσπαθεί να σε πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας. Κι αν τον κατηγορείς άδικα για κάτι, όχι μόνο δεν αποφεύγεις τα χειρότερα, αλλά τον σπρώχνεις να σε βγάλει αληθινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάντα το πρόβλημά σου είναι σοβαρότερο από ό, τι του άλλου και πρέπει να φάει τη μισή του μέρα να σε ακούει να του λες πχ γιατί ο συνάδελφος σου μίλησε απότομα και το έτσι και το αλλιώς και τον φτάνεις στα όριά του. Στα δικά του θέματα όμως που παίζει να είναι και μεγαλύτερα, η κλασική σου αντίδραση είναι «έλα μωρέ τώρα, πώς κάνεις έτσι, σιγά το πράγμα», του πετάς και μια λύση πατ κιουτ και τον ξεφορτώνεσαι, μην σπαταλώντας πάνω από 5 λεπτά. Άντε γεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως αυθεντία, γνωρίζοντας τα πάντα απέξω κι ανακατωτά, παραδίδεις συνεχώς σεμινάρια στη σχέση. Αν εσύ του κουνάς το δάχτυλο και θέλεις να το παίξεις δάσκαλος που προσφέρει τα φώτα του, να θυμάσαι ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να τα πάρει γιατί δεν είναι μαθητής σου. Αν, δε, πεις και την κλασική ατάκα «εγώ σου τα ΄λεγα», σύντομα θα σου παραδώσει λευκή κόλλα και θα αποχωρίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας είσαι μέσα στη φλόγα του ενθουσιασμού, δίνοντας την εντύπωση ότι είσαι ικανός να φέρεις του άλλου μέχρι και το φεγγάρι στα πόδια του. Μόλις όμως επικυρωθεί η σχέση, τρως σφυριά και συχνά «κάθεσαι» σαν τη σκόνη στο τραπεζάκι του σαλονιού, όντας αδιάφορος, αποστασιοποιημένος κι ενίοτε παρτάκιας, βάζοντας τις δικές σου ανάγκες πρώτες. «Μαρούσκααα, πιάσε το φτερό κι έλα να ξεσκονίσεις! Έχουμε πιάσει μάκα»

ΙΧΘΥΕΣ

Όταν σε γνωρίζει κάποιος για πρώτη φορά νομίζει ότι είσαι γλυκός, καλόβολος και δεκτικός και δεν αντιλαμβάνεται ότι είσαι κρυφοπληγή. Από το «αχ τι περνάω ο έρημος και γιατί βασανίζομαι έτσι» επειδή δε σου γίνεται το χατίρι, μέχρι το «α, δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο, πονάω, υποφέρω», όταν θέλεις να αποφύγεις να «λερώσεις τα ντελικάτα χεράκια σου», ψήνεις το… ψάρι στα χείλη του άλλου με τις ενοχές που του φορτώνεις. Αλλά, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή από το όνειρο και θα τον ψάχνεις.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook