Τα φαινόμενα απατούν με αυτόν τον τρόπο για κάθε ζώδιο

τα-φαινόμενα-απατούν-με-αυτόν-τον-τρόπ-1067362

Αν «ξεσκονίσουμε» όλες τις υπάρχουσες παροιμίες για το πόσο τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ όπως φαίνονται, θα ξημερώσουμε. Στην περίπτωση των ζωδίων, αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο, δεδομένου του ότι πάντα παίζει ρόλο ο ωροσκόπος (η βιτρίνα μας στους άλλους) αλλά και η σελήνη μας (κατά κάποιο τρόπο η συμπεριφορά μας).

Όπως και να έχει πάντως, τα ζώδια έχουν βασικά χαρακτηριστικά που παραπλανούν εύκολα τους αδαείς αποπροσανατολίζοντάς τους από την πραγματικότητα του «εγώ» τους.

Παρακάτω διαβάζεις πώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Αν η φίλη σας θέλει να εκδικηθεί κάποιον για αυτό που της έκανε, θα είστε το πρώτο άτομο που ξέρει ότι θα σπεύσει να τη βοηθήσει. Είναι σα να έχει βλάψει και εκείνη. Για πολλούς ο παρορμητισμός και η ευθύτητά σας μεταφράζεται ως όρεξη για καβγά. Τεράστιο λάθος, γιατί παρά την έλλειψη υπομονής που σας διακρίνει, ξέρετε πότε πρέπει να διεκδικήσετε με φωνές αυτό που σας αντιστοιχεί και πότε να κάνετε πίσω. Επίσης, δεν είστε τόσο ψωνάρες όσο φαίνεστε, απλώς ο Κριός θέλοντας και μη τραβάει τα βλέμματα, ενώ συχνά διακατέχεται από την ανάγκη να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Δεν είστε το πεισματάρικο «βόδι» που όλοι σας παρουσιάζουν. Το πείσμα σας εμφανίζεται όταν νιώθετε την ανάγκη για αυτοπροστασία όταν σας προσάπτουν άνυπόστατες κατηγορίες. Λόγω της ευαισθησίας σας, βάζετε συχνά νερό στο κρασί σας και επειδή είστε αφοσιωμένοι στους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας, δε σας είναι δύσκολο να παραδεχθείτε το λάθος σας. Αρκεί να το καταλάβετε.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Άστατους, οξύθυμους και κυρίως διπρόσωπους σας χαρακτηρίζουν. Στην πραγματικότητα είστε τέλειοι χαμαιλέοντες που ξέρουν να προσαρμόζονται όπου και να τοποθετηθούν, ενώ έχετε εξαιρετικά αντανακλαστικά όταν λαμβάνετε μία χρήσιμη πληροφορία. Αυτές οι πληροφορίες στο μεταξύ, πόσο μα πόσο αγαπημένες σας είναι!

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η στάση ζωής σας που σας επιβάλλει υποσυνείδητα να θέλετε να είστε αρεστοί στους πάντες -η υπέρμετρη ανασφάλειά σας δηλαδή- από κάποιους ερμηνεύεται ως αδυναμία. Δεν είναι τυχαίο όμως το όνομα του ζωδίου σας και γι’ αυτό οι περισσότεροι ξαφνιάζονται όταν λειτουργείτε υπογείως και μερικές φορές κλίνετε όπου φυσάει ο άνεμος για να καταφέρετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ποιος θα περίμενε άλλωστε πώς σύμφωνα με έρευνες που κυκλοφορούν οι περισσότεροι δολοφόνοι ανήκουν στο ζώδιο των αγγελικών καρκίνων;

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Ως drama queens και kings του ζωδιακού, λατρεύετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής όλων. Η τάση σας αυτή είναι κυρίως απόρροια της έντονης επιθυμίας σας να συνδέεστε με κάποιο τρόπο με όλους, αλλά και της συμπόνοιας που νιώθετε γενικότερα για τους αδύναμους. Δεν έχετε απολύτως πρόβλημα να δοθείτε εκεί που θα σας δοθούν, με την ίδια αμοιβαιότητα φυσικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ως «ψείρες» του ζωδιακού κύκλου είστε κάτι σαν OCD ρομπότ που θέλουν τα πάντα τακτοποιημένα ανά χρώματα, κατηγορίες κλπ. Η δε επικριτικότητά σας, αν συνοδεύεται κιόλας με έλλειψη τακτ σπάει κόκκαλα, πραγματικά. Παρόλα αυτά, το κίνητρό σας είναι μόνο να καλυτερεύσετε όσους επιδέχονται βελτίωσης. Αφήστε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι έχετε ήδη βάλει σε αντίστοιχη διαδικασία πρώτα τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχετε έναν αμίμητο τρόπο να σαγηνεύετε τα πλήθη είτε με τη μετριοπάθειά σας είτε υποβοηθούμενοι από μερικά ψεματάκια που δεν έχετε κανένα πρόβλημα να ξεφουρνίσετε για να αγιάσει ο σκοπός σας. Παραδόξως πάντως, μέσα στην αναποφασιστικότητα που σας διακρίνει, οι προθέσεις σας είναι σχετικά αγνές και θα ήσασταν αρκετά ευτυχισμένοι αν μπορούσατε να έχετε λύσεις για τα προβλήματα όλων.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Σας έχουν βάλει την ταμπέλα του τρελού πρώην. Μπορεί να μην έχουν εντελώς άδικο δεδομένων των εμμονών που κατά καιρούς «τρώτε», ωστόσο αν υπάρχει μέτρο για το πόσο ραγίζει η καρδιά μας όταν πληγωνόμαστε, σε εσάς είναι το σημείο που τερματίζει. Δεν έχετε καταφέρει να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματά σας, όμως ευτυχώς το πάθος σας είναι εκείνο που σας βοηθά να ξανασηκωθείτε όταν γίνεστε ένα με το πάτωμα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο τυχοδιωκτισμός είναι χαραγμένος στο πετσί σας, βαριέστε πανεύκολα και προτιμάτε να βρίσκεστε σε κίνηση. Όχι, ανήθικοι δεν είστε, κυνικά ειλικρινείς τουναντίον θα σας χαρακτηρίζαμε, απλώς συχνά παρααφοσιωνόσαστε στην αναζήτηση της αλήθειας και των νέων εμπειριών με αποτέλεσμα να γίνεστε ασταθείς και άρα για κάποιους ανάξιοι εμπιστοσύνης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σας κατηγορούν για βαρετούς, υπερφιλόδοξους καριερίστες και μαγκούφηδες, όμως η αλήθεια είναι πως απλώς λειτουργείτε καλύτερα με πρόγραμμα και πειθαρχία. Είστε παραδοσιακοί και μεθοδικοί, αλλά όχι ψυχροί υπολογιστές.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η ισχυρογνωμοσύνη σας και η έλλειψη αυτοκριτικής είναι αναπόσπαστα κομμάτια του χαρακτήρα σας και όταν δεν σας βγαίνουν οι «υπολογισμοί» σας, αποσύρεστε στα ενδότερα μέχρι νεωτέρας. Όχι όμως τόσο από σνομπισμό, αλλά περισσότερο επειδή «φάγατε» ήττα, σας δημιούργησε κόμπλεξ και προτιμήσατε να ρίξετε την ευθύνη στους άλλους. Η εύκολη, επιφανειακή λύση εν ολίγοις είναι η αγαπημένη σας.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η θεωρία που σας θέλει να μην αναλαμβάνετε ούτε μισή ευθύνη και να παραμένετε ο αιώνιος πεινασμένος καλλιτέχνης είναι μια υπερβολή. Είστε καλλιτέχνης, αλλά όχι και θύμα, ενώ αντλείτε τη δύναμή σας από τη μεγάλη σας καρδιά που χωράει πραγματικά τους πάντες. Μάλιστα, διακρίνετε το καλό στους άλλους, ακόμα κι όταν ούτε οι ίδιοι δεν το βλέπουν.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook