«Τα ετερώνυμα έλκονται»: Τα ζωδιακά ζευγάρια που επιβεβαιώνουν τον κανόνα

τα-ετερώνυμα-έλκονται-τα-ζωδιακά-ζε-1072893

O κανόνας που λέει ότι τα ετερώνυμα έλκονται έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την αστρολογία. Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων με αντίθετες προσωπικότητες, πέρα από ενδιαφέρουσες, είναι πολλές φορές και ιδιαίτερα πετυχημένες καθώς ο ένας έρχεται να συμπληρώσει τον άλλο. Δείτε παρακάτω ποια 5 ζευγάρια ζωδίων είναι ο ορισμός του «Τα ετερώνυμα έλκονται».

Κριός και Ζυγός

Ενώ οι Κριοί είναι ισχυρογνώμονες και επιθετικοί, οι Ζυγοί είναι ειρηνοποιοί και αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Όταν αυτά τα δύο ζώδια υπάρξουν σε μία σχέση, ο Ζυγός θα διδάξει στον Κριό να σκέφτεται τους άλλους πριν μιλήσει και ο Κριός θα διδάξει στον Ζυγό να θέτει προτεραιότητες και να καταλάβει ότι το να είναι λίγο πιο δυναμικός και αποφασιστικός θα τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

Ταύρος και Σκορπιός

Οι Ταύροι επικεντρώνονται στις υλικές απολαύσεις και στα ωραία πράγματα της ζωής. Οι Σκορπιοί από την άλλη μεριά είναι πιο ζόρικοι και δεν φοβόνται να εκτεθούν ενώ όταν ερωτευτούν, γίνονται οι πιο αξιόπιστοι και πιο πιστοί σύντροφοι. Σε μία σχέση, ο Ταύρος θα βοηθήσει το Σκορπιό να καταλάβει τη σημασία του να περνάς χρόνο μόνος με τον εαυτό σου ενώ ο Σκορπιός θα βγάλει από τον Ταύρο την αποφασιστικότητα που χρειάζεται σε μία σχέση.

Αιγόκερως και Καρκίνος

Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι και οι εργασιομανείς Αιγόκεροι συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλο. Ενώ οι Αιγόκεροι ασχολούνται με την καριέρα τους, οι Καρκίνοι ενδιαφέρονται για το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να έχουν διαφορετικές τελείως προτεραιότητες αλλά αποτελούν τα τέλεια μισά για μία ολοκληρωμένη σχέση.

Ιχθύς και Παρθένος

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες και οι ερωτικοί Παρθένοι έχουν αντίθετες οπτικές απέναντι στη ζωή και αυτό είναι που κάνει τη μεταξύ τους σχέση να ισορροπεί. Ο Παρθένος θα βοηθήσει τον Ιχθύ να βρει τη συναισθηματική σταθερότητα ενώ ο Ιχθύς θα βοηθήσει τον Παρθένο να κατευνάσει λίγο την τάση του να υπεραναλύει τα πάντα. Επίσης ο οργανωτικός Παρθένος θα βοηθήσει τον αναποφάσιστο Ιχθύ να βρει το δρόμο του και να μείνει πάνω σε αυτόν.

Δίδυμος και Τοξότης

Και οι δύο μοιράζονται την αγάπη τους για εξερεύνηση και ταξίδια. Οι Δίδυμοι είναι πιο κοινωνικοί και ερωτικοί ενώ οι Τοξότες είναι πιο χαλαροί. Οι Δίδυμοι επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες των πραγμάτων ενώ οι Τοξότες βλέπουν πάντα την μεγαλύτερη εικόνα. Η σχέση μεταξύ τους είναι πάντα γεμάτη ανατροπές και διασκέδαση.

Πηγή: hellomagazine.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook