Τα ερωτικά ζώδια του Ιουνίου

Γνωρίστε επιτέλους ο,τι στον έρωτα σας επιφυλάσσουν οι επόμενες βδομάδες αυτού του μήνα: Συναντήσεις, συγκινήσεις, συνευρέσεις, χωρισμούς, και άλλα πολλά.

Κριός

Ο Ιούνιος στο πρώτο του μισό είναι αρκετά ήσυχος, αλλά και κοινωνικός θα λέγαμε, με τον Άρη στον Υδροχόο. Σε αυτό το σημείο, στον ενδέκατο οίκο σου, θα παραμείνει για αρκετούς μήνες ακόμη είναι η αλήθεια, και θα σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και μάλιστα να διεκδικείς τους ανθρώπους που σου κάνουν. Από τις 13 τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε ερωτικό. 1. Η νέα Σελήνη φέρνει επαφές, κόσμο και νέες γνωριμίες μέχρι το τέλος του μήνα και 2. η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας, της αγάπης και των σχέσεων, θα επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό βέβαια σε αφορά είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Έχουν τεράστια σημασία οι επιλογές σου πάντως, όπως και το να μην βάζεις ο ίδιος – η ίδια εμπόδια στον εαυτό σου.

Ταύρος

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει ήρεμα, τώρα βέβαια για τους περισσότερους, γιατί για εσένα έχεις τις πρώτες επιρροές του Ουρανού στο ζώδιό σου που σημαίνει νέες ιδέες, καινοτομία, πρωτοτυπία, μια ανάγκη για ανεξαρτησία. Αυτή η τάση βέβαια, αντανακλάται και στις σχέσεις σου και μπορεί αυτό να θέλει λίγη προσοχή αν είσαι δεσμευμένος-η. Αν πάλι δεν είσαι, η κατεύθυνσή σου μπορεί να είναι προς άτομα που έχουν ανάγκη να είναι ανεξάρτητα. Τώρα όλο αυτό το θέμα με την ανεξαρτησία κι εσένα τον Ταύρο που κατά βάση είσαι της ασφάλειας, είναι κάτι που πρέπει να ισορροπήσεις προφανώς. Επιπλέον, υπάρχει και ο Δίας, μην ξεχνιόμαστε, που βρίσκεται στον οίκο σου της συντροφικότητας και των σχέσεων και πρόκειται να φέρει μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο μια πολύ θετική εξέλιξη στη συναισθηματική σου ζωή. 

Δίδυμοι

Έχει πολύ ενδιαφέρον που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε έναν πολύ εσωτερικό και ερωτικό οίκο και ο Ουρανός σε ένα σημείο που επίσης σχετίζεται με εσωτερικές διεργασίες. Διότι πέφτει σταδιακά πολλή μεταμορφωτική αλλαγή και θα το διαπιστώσεις αυτό εν καιρώ. Και αυτή την αλλαγή φαίνεται ότι είναι το σωστό τάιμινγκ να την προωθήσεις. Διότι ως γνωστόν, αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους (που ευτυχώς δεν μπορούμε) ή την πικρή και ελειμματική κοινωνία στην οποία ζούμε, μπορούμε να αλλάξουμε εμάς τους ίδιους, σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Ίσως με αυτά τα θέματα να ασχοληθείς λίγο στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από τις 13 και μετά, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μπαίνεις περισσότερο στη δράση και μάλιστα ανανεώνεσαι πολύ. Και μέχρι το τέλος του μήνα αυτό. Και μιλάμε και για ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής σου, και στον συναισθηματικό προφανώς. Η Αφροδίτη την ίδια μέρα θα περάσει στο σημείο που για σένα σημαίνει επικοινωνία και νέες γνωριμίες. Ο πλανήτης του συναισθήματος δηλαδή, θα βρίσκεται στο στοιχείο σου.

Καρκίνος

Ο Δίας, ο πλανήτης υπερπαραγωγή, επηρεάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική σου ζωή μέχρι και το Φθινόπωρο, δηλαδή άσε μας Καρκίνε μου και βγες λίγο από το σπίτι να σε δει ο ήλιος και οι φανς. Επίσης, 2. η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ομορφαίνεις και γενικά αναζητάς την αρμονία και τη βρίσκεις. Μια μικρή παρένθεση, ο Κρόνος όπως ξέρουμε επηρεάζει τη συντροφικότητα. Είναι ο πλανήτης των ευθυνών και αυτό μπορεί να σημαίνει πολύ απλά ότι αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες στη συναισθηματική σου ζωή, μοιράζεσαι περισσότερα με τον άνθρωπό σου, παντρεύεσαι. Μπορεί να σημαίνει και ότι οφείλεις στον εαυτό σου να μην συμβιβάζεσαι σε μια σχέση που ξέρεις ότι δεν είναι για σένα. Παρεμπιπτόντως, η πανσέληνος στις 28 πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο και φαίνεται ότι το τέλος του μήνα καταλαβαίνεις πού μπορεί να πάει μια σχέση, αν μπορεί να προχωρήσει και με ποιο τρόπο.

Λέων

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι μια ένδειξη ότι ο μήνας μπορεί μέχρι το τέλος του να είναι απόλυτα κοινωνικός και με συναισθηματικό ενδιαφέρον μάλιστα. Γιατί μαζί με τη νέα Σελήνη, την ίδια μέρα, μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες για συναναστροφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους, περισσότερη αίσθηση οικειότητας στις σχέσεις σου. Ο Άρης βέβαια στον έβδομο οίκο σου, για πολύ καιρό ακόμη, σε κάνει αρκετά διεκδικητικό, αλλά μερικές φορές φέρνει και εντάσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή που είναι λίγο ντράμα, σε σχέση με την πραγματικότητα. Πάντως σίγουρα σου δίνει και μια ένταση που είναι ιδαίτερα μαγνητική. 

Παρθένος

Από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 13 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και αυτό έχει φυσικά ενδιαφέρον και για τη συναισθηματική σου ζωή, γιατί ο τόνος που δίνει η Αφροδίτη στις νέες γνωριμίες και στις συναναστροφές σου, είναι περισσότερο “συναισθηματικός”. Εν τω μεταξύ, και η θέση του υπέρ λαρτζ Δία στον οίκο του έρωτα μέχρι το Φθινόπωρο είναι επίσης πολύ σημαντική. Ακόμη και αν σε πιάνουν κάποιες τάσεις εσωστρέφειας, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να τις αποφύγεις, καταλαβαίνεις ότι έχεις πολλούς και σημαντικούς λόγους για αυτό. Πάντως ο έρωτας φαίνεται με τον Κρόνο ΚΑΙ τον Πλούτωνα μαζί στον σχετικό οίκο σου, ότι είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που θέλει σωστή διαχείριση και κάποια στρατηγική. Δεν είναι ακριβώς ΜΟΝΟ παιδική χαρά.

Ζυγός 

Ο Ιούνιος έχει ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό, ο Άρης κινείται στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας και μπορεί να σε κινητοποιεί να κάνεις αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή, φέρνει κόσμο και νέες γνωριμίες και σου δίνει έναν απίστευτο μαγνητισμό. Το θέμα είναι ότι είναι και παρορμητικός και υπερβολικά ενθουσιώδης μερικές φορές. Πάντως ένα σημαντικό σημείο στην όλη υπόθεση είναι το εξής: ο Άρης ναι μεν σου δίνει ενέργεια και ώθηση, αλλά εσύ πρέπει να ξέρεις πώς και πού να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια. Και εδώ φτάνουμε στο πιο σημαντικό: αν αυτό που θέλεις σου είναι ξεκάθαρο, αποκρυσταλλωμένο μέσα σου και προσδιορισμένο όσο καλύτερα μπορείς, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα οδηγείσαι διαρκώς προς αυτό, είτε συνειδητά, είτε μη συνειδητά. Αν κάτι πρέπει να κάνεις εσύ δηλαδή, αυτό δεν είναι παρά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις. 

Σκορπιός 

Ίσως αρχίζει να νιώθεις την επιρροή του Ουρανού στον έβδομο οίκο σου, στον οποίο έχει περάσει πρόσφατα. Ο εν λόγω οίκος των σχέσεων και της συντροφικότητας, δέχεται τις αντισυμβατικές επιρροές του Ουρανού, κοινώς επιθυμείς διακαώς να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στις προσδοκίες των άλλων. Που γενικά οι περισσότεροι νομίζουμε ότι ούτως ή άλλως ΔΕΝ δίνουμε σημασία στις κοινωνικές προσδοκίες, αλλά εντάξει, αυτό το συζητάμε, μάλλον γελιόμαστε μέχρι ένα σημείο. Εσύ τώρα θέλεις αυτό που θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που δεν θέλεις. Όπως καταλαβαίνεις, ο Ουρανός για αρκετά χρόνια μαζί σου θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια μεγαλύτερης αίσθησης ελευθερίας. Μέχρι το Φθινόπωρο με τον Δία στο ζώδιό σου μπορείς να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς, αλλά και κυρίως στη συναισθηματική σου ζωή που φαίνεται να σε ενδιαφέρει και περισσότερο. 

Τοξότης

Ο Άρης που λες, ο πλανήτης της έντασης και της παρορμητικότητας, του ενθουσιασμού και των ξεκινημάτων, θα βρίσκεται στο σημείο από το οποίο θα επηρεάζει την επικοινωνία όλο τον μήνα, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Αυτό έχει δύο πλευρές, η μία είναι της διεκδίκησης και του ενθουσιασμού με το ένα ή πολλά αντικείμενα του πόθου σου, και η άλλη πλευρά είναι οι βιαστικές κινήσεις – που δεν είναι κάτι που θα γίνει απαραίτητα, απλώς ο Άρης φέρνει αυτήν την “τάση”. Και βιαστικές κινήσεις μπορούν να γίνουν και στην επικοινωνία για παράδειγμα – ειδικά όταν από τις 27 και μετά θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, εκεί θα γελάσουμε λίγο όλοι να ξέρεις. Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι στις 13 η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον έβδομο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα οι ευκαιρίες στον τομέα της συντροφικότητας και των σχέσεων καθώς και τα νέα ξεκινήματα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το δεύτερο μισό του Ιουνίου προβλέπεται αρκετά συναισθηματικό. 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια ωραιότατη θέση για τη συναισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα μέχρι τις 13 – στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή που συμβολίζει τις μακροχρόνιες σχέσεις. Και σε συνδυασμό με τον Ουρανό στον πέμπτο οίκο σου έχουμε πάθη, ίντριγκες και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το θέμα με το ζώδιό σου είναι εξαιρετικά πολύπλοκο. Ο Ουρανός πρόσφατα βρέθηκε σε αυτό το σημείο και φέρνει την επανάσταση σε θέματα ερωτικά, έπειτα έχεις και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου – μιλάμε για απίστευτη ενέργεια και για έναν εξαιρετικά δυνατό συνδυασμό. Όλα αυτά σημαίνουν ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου, να μεταμορφώσεις κάποιους τομείς της – έχεις δηλαδή απίστευτη δύναμη στα χέρια σου. Το ζήτημα φυσικά είναι πώς θα τη διαχειριστείς, αυτό είναι κάτι που θέλει προσοχή. 

Υδροχόος

Ένας από τους πιο ευνοημένους του μήνα σε συναισθηματικά θέματα είσαι εσύ, αλλά πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες πρώτα, για την ακρίβεια το δεύτερο μισό του μήνα έχει τις περισσότερες εξελίξεις. Μέχρι τις 13 τα πράγματα κυλούν όχι ακριβώς ομαλά, αλλά έντονα με τον Άρη στο ζώδιό σου να σου προσφέρει και γοητεία και ενέργεια που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 27, οπότε και ξαφνικά θα μπει ένα φρένο στην τρεχάλα και ο Άρης θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Στις 13 όμως γίνεται ένας πολύ ενδιαφέρων χαμός. Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται ότι αυτός ο τομέας θα σε συγκινήσει περισσότερο από όλους. Συν του ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη, που όλοι ξέρουμε ότι είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της υπέρτατης γκλαμουριάς θα περάσει στο απέναντί σου ζώδιο για να ευνοεί τη συντροφική σου ζωή. Νέα Σελήνη και Αφροδίτη την ίδια μέρα σε δυο οίκους συνδεδεμένους με την ερωτική σου ζωή είναι μεγάλη υπόθεση για την πορεία του μήνα και μάλλον ολόκληρου του καλοκαιριού. 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 13 είναι μια εξαιρετική διέλευση για την ερωτική σου ζωή, ο Καρκίνος είναι ο πέμπτος οίκος σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ζωής γενικότερα. Ενδιαφέρον έχει ότι εξελίξεις μπορείς να δεις και αργότερα, μέχρι το τέλος του μήνα δηλαδή, σίγουρα όμως το έδαφος τώρα καλλιεργείται, ενδεχομένως για κάτι νέο. Μπορεί αυτό το νέο να είναι και η προσωπική σου αντίληψη για τον έρωτα, μια νέα γνωριμία ή η συνειδητοποίηση του τι ακριβώς χρειάζεσαι και θέλεις. Αυτό είναι και το σημαντικότερο βέβαια: το να είναι όσο γίνεται πιο αποκρυσταλλωμένο αυτό που θέλεις. Με έναν τρόπο που δεν είναι μαγικός, αλλά μοιάζει μαγικός, όταν το ξέρεις, πηγαίνεις προς αυτό, έχεις διαρκώς την προδιάθεση να κατευθυνθείς εκεί, και το κάνεις είτε συνειδητά είτε μη συνειδητά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ