Τα ειρωνικά συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Μητσοτάκη: Του πήρε μόνο έξι μήνες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε…

τα-ειρωνικά-συγχαρητήρια-του-αλέξη-τσ-978095

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης πως επανιδρύει υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου» αφότου συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το ζήτημα του προσφυγικού, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο.

Με ανάρτησή του του στο facebook, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει τα… «συγχαρητήρια» του στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη.»

Στο μεταξύ Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα.

Γκάφα είναι να μην ξέρεις ότι η Μυτιλήνη και η Λέσβος είναι το ίδιο νησί.

Γκάφα είναι να λένε οι υπουργοί σου ότι οι μετανάστες “λιάζονται” πριν “εξαφανιστούν”.

Δεν είναι όμως απλά μια ακόμη γκάφα, να σε ερευνά η OLAF για κακοδιαχείριση των

ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Αντίθετα, η σημερινή Κυβέρνηση υλοποιεί ένα συνεκτικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Και παρεμβαίνει με αίσθημα ευθύνης όπου χρειάζεται. Ιδίως μάλιστα όταν το προσφυγικό-μεταναστευτικό διογκώνεται σε συνθήκες γεωπολιτικής αστάθειας στην περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook