Τα δύο ζώδια που λένε εύκολα «σ’ αγαπώ»

τα-δύο-ζώδια-που-λένε-εύκολα-σ-αγαπώ-1041943

Το «σ’ αγαπώ» είναι μια πολύ μεγάλη φράση σε μια σχέση. Δεν το ξεστομίζεις ελαφρά τη καρδία και σίγουρα όχι από τα πρώτα ραντεβού.

Για να περάσει η σχέση στη φάση «σ’ αγαπώ» έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα με το ζευγάρι να έχει ζήσει ήδη τις πρώτες εκδρομές, τους πρώτους καυγάδες, ζήλιες και φυσικά χαρές. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, αλλά σίγουρα το να πείτε στον πρώτο μήνα «σ’ αγαπώ» φαίνεται περίεργο.

Δύο ζώδια, πάντως, λένε την περιβόητη έκφραση πολύ μα πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ζει για την αγάπη και την επιβεβαίωση. Οταν γνωρίζει κάποιον γαντζώνεται πάνω του και νομίζει πως έχει βρει τον «έναν».

Είναι το πιστόλι του «σ’ αγαπώ» και δεν είναι καθόλου περίεργο εάν στον πρώτο μήνα το έχει ξεστομίσει στον έτερον του ήμισυ. Πιστέψτε τον το εννοεί αλλά για κάποιους είναι τρομακτικό να το ακούσουν τόσο γρήγορα.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα ενθουσιαστεί, θα τρελαθεί και θα πει το «σ’ αγαπώ» αρκετά γρήγορα σε μια σχέση. Και αυτός θα το εννοεί το ζήτημα είναι μέχρι πότε, μιας και μπορεί να ξυπνήσει την άλλη μέρα και να βρει κάτι άλλο για να τον ενθουσιάζει.
iefimerida.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook