Τα δύο… πρόσωπα της Μαίρης Συνατσάκη – Με και χωρίς μακιγιάζ

τα-δύο-πρόσωπα-της-μαίρης-συνατσάκη-1189142

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το ελληνικό Instagram γέμισε με αναρτήσεις από Ελληνίδες και Έλληνες επώνυμους, που ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία με τη σειρά της δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία, όπου βλέπουμε δύο πτυχές της.

Στην ανάρτηση βλέπουμε την παρουσιάστρια να έχει χωριστεί «στα δύο». Από τη μια τη βλέπουμε άψογα μακιγιαρισμένη, με λείο δέρμα, χωρίς καμία «ατέλεια», με ψεύτικο χρώμα ματιών. Από την άλλη τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

Με αυτήν την κίνηση θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι, οι γυναίκες δε χρειάζονται τίποτα για να δείχνουν όμορφες, με στόχο να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενα στερεότυπα που έχει θεσπίσει η κοινωνία. Η ανάρτηση που ξεπέρασε τα 65 χιλιάδες like έγινε viral στο ελληνικό Instagram.

«Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας. Πιο πολύ μαζί. Όλες μας μαζί. Σας αγαπάω γυναίκες και σας ευγνωμονώ για τους δρόμους που ανοίγετε για εμένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook