Τα δύο αιτήματα του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών

τα-δύο-αιτήματα-του-συζυγοκτόνου-των-γ-1240698

Σχεδόν πέντε ώρες κράτησε η απολογία του 32χρονου πιλότου στον ανακριτή. (Δείτε ΕΔΩ) Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν υπέβαλε δύο αιτήματα προκειμένου να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ο γυναικοκτόνος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε:

  • Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου προσανατολίζεται στο να καταρρίψει ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα της δικογραφίας, που αποδομούν τους ισχυρισμούς του για φόνο εν βρασμώ ψυχής και αφορούν στην κάρτα SIM της κάμερας του σπιτιού στα Γλυκά Νέρα, η οποία είχε αφαιρεθεί λίγο πριν από τη 1.30 της 11ης Μαΐου, ο θάνατος του θύματος επήλθε, σχεδόν τρεις ώρες αργότερα, μετά τις 4.10.

  • Την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κατηγορούμενου και της Καρολάιν.

Ο δράστης, κατά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή, λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Τότε ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυξία και να την οδηγήσει στο θάνατο. Ο 32χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες (τη δική του και της Καρολάιν) και το μέλλον του παιδιού του.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook