Τα δίδυμα του Καραμανλή και της Παζαΐτη… μεγάλωσαν, και πήγαν να ακούσουν τον πατέρα τους στο Μέγαρο | Photos

τα-δίδυμα-του-καραμανλή-και-της-παζαΐτ-1458645

Πολύς λόγος έγινε για το περιεχόμενο της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής και τα μηνύματα που εξέπεμψε ο πρώην πρωθυπουργός προς την Ε.Ε, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, αλλά και προς το εσωτερικό της ΝΔ.

Η ομιλία του, η πρώτη μετά τον Οκτώβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη, έγινε στην εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών», όπου βρέθηκαν αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης και «γαλάζια» στελέχη από όλες τις εσωκομματικές τάσεις, χωρίς ωστόσο να παραβρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προκόπης Παυλόπουλος, Νίκος Δένδιας, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη, Τάκης Θεοδωρικάκος, Θάνος Πλεύρης, Βασίλης Κικίλιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Σταϊκούρας είναι μόνο μερικά από τα πρόσωπα που παρακολούθησαν από κοντά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

Ωστόσο, το «παρών» στο πλάι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη έδωσαν και τα δίδυμα παιδιά τους, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη.

Τα δίδυμα Καραμανλή γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003 και κλείνουν σε λίγες ημέρες τα 19 τους χρόνια. Πλέον είναι φοιτητές, η μεν Αλίκη σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ο δε Αλέξανδρος Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

(ο Αλέξανδρος με το γκρι κοστούμι, η Αλίκη με το λευκό)

ΙΝΤΙΜΕ
ΙΝΤΙΜΕ

 

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook