Τα Χανιωτάκια που ξεχώρισαν στα Πανελλήνια Σκακιστικά Νεανικά Πρωταθλήματα | Photos

τα-χανιωτάκια-που-ξεχώρισαν-στα-πανελ-1255898

Με πολύ καλές παρουσίες και δύο μετάλλια επέστρεψαν στην πόλη μας από τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Πάτρα όπου η εκπροσώπηση των αθλητών μας δεν ήταν στα μεγέθη των προηγούμενων ετών αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι η ποιότητά τους! Μπορεί η αποστολή να ήταν μικρότερη αλλά οι αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ δείχνουν κάθε χρόνο τη δύναμή τους, τις γνώσεις τους και τη σχέση που έχουν αποκτήσει με το βάθρο των νικητών!

Αυτή που εντυπωσίασε πρώτα απ’ όλα ήταν η Έλενα Ψαριανού που με μία εκπληκτική απόδοση και έχοντας 8,5 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος κάτω των 10 ετών. Η Έλενα παρά τη μικρή της ηλικία δείχνει συνέχεια το ταλέντο της και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει κατακτώντας άλλες τρεις φορές τον Πανελλήνιο τίτλο σε σχολικά πρωταθλήματα, και εκπροσωπώντας επίσης τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες στη Σλοβακία.

Άλλη μια επιτυχία ήρθε στην κατηγορία κάτω των 8 ετών όπου ο Φρέντυ Ντενεκετζής με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ένα νέο ταλέντο της πόλης μας φαίνεται ότι ξεπηδάει κάνοντας ένα πολύ θετικό ξεκίνημα σε τέτοιους αγώνες. Ένα παιδί που δείχνει στην καθημερινότητά του τη διάθεση και την όρεξη που έχει πάνω στο σκάκι και είναι σίγουρο πως με ανάλογη δουλειά θα έχει στη συνέχεια μία πορεία μεγάλων αθλητών της πόλης μας!

Πολύ καλή παρουσία και 4η θέση κατέκτησε ο Γιώργος Αντωνιουδάκης στην

κατηγορία κάτω των 14 ετών. Την 12 η θέση κατέκτησε ο Σαράφης Ραφαέλ στην κατηγορία

κάτω των 12 ετών και την 17 η θέση ο Γιώργος Σπυριδάκης στην κατηγορία κάτω των 10

ετών.

Ολοκληρώνοντας να τονίσουμε την διαχρονικότητα διακρίσεων αθλητών της

Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ όπου από το 2001 έως και σήμερα δεν υπάρχει

χρονιά που να μην δούνε αθλητή της στο βάθρο των νικητών στα Πανελλήνια Νεανικά

Πρωταθλήματα. Ένα εντυπωσιακό γεγονός που δείχνει και τη δουλειά που γίνεται

αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα της πόλης μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook