Τα Χανιωτάκια… Karate kids επιστρέφουν από το βαλκανικό πρωτάθλημα με μετάλλια!

τα-χανιωτάκια-karate-kids-επιστρέφουν-από-το-β-1702328

Από αθλητικό σύλλογο Καράτε Μέγας Αλέξανδρος που εδρεύει στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Κουνουπιδιανων (Ελευθέριου Βενιζέλου 99).

Συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καρατε στο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ όπου οι αθλητές του επέστρεψαν στην Κρήτη με 2 χάλκινα μετάλλια.

-Μικελατου Χρυσά 3 θέση στην κατηγορία kumite κορασίδων 13 ετών +54kg

-Μωραϊτάκη Νεφέλη Ελένη 3 θέση στην κατηγορία kumite κορασίδων 12 ετών -40kg

Και οι δυο αθλήτριες του συλλόγου μας Μικελατου Χρυσά και Μωραϊτάκη Νεφέλη Ελένη μετά από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας από τον Ιανουάριο προσπαθώντας να αποκτήσουν μια θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρατε που διεξάχθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ κατάφεραν να κατακτήσουν την 3 θέση στο αγώνισμα kumite, έτσι του δόθηκε το εισιτήριο να έχουν μια θέση στην εθνική ομάδα Καρατε παίδων κορασίδων. Αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής τους καθώς έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, στους Βαλκανικούς και μετά από πολλούς αγώνες κατάφεραν διακριθούν ανάμεσα σε 11 χώρες που συμμετείχαν στην 3η θέση τις Βαλκανικής κατάταξης.

Ο προπονητής τους Αλέξανδρος Λαζαρου τους συγχαρεί για αυτό το κατόρθωμα και τους εύχεται πάντα επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook