Τα Χανιά υποδέχονται το «Φεστιβάλ Γης 2021: Άνθρωποι και προϊόντα» – Πως θα δηλώσετε συμμετοχή | Video

τα-χανιά-υποδέχονται-το-φεστιβάλ-γης-20-1251452

Στον εκθεσιακό χώρο της Αγιάς θα φιλοξενηθεί φέτος το «Φεστιβάλ Γης 2021: Άνθρωποι και προϊόντα». Πρόκειται για έναν νέο θεσμό που θα φιλοξενήσουν φέτος τα Χανιά και ο οποίος έρχεται ως συνέχεια του Αγροτικού Αυγούστου.

«Αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον θεσμό του Αγροτικού Αυγούστου και να τον συνεχίσουμε με έναν αέρα ανανέωσης που θα συμβαδίζει με τις συγχρονίες τάσεις» είπε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Χανίων, Γιάννης Νικηφοράκης.

«Έχουμε έναν νέο θεσμό ως συνέχεια του προηγούμενου, με διαφορετικό όνομα. Η αλλαγή του ονόματος σηματοδοτεί την διεύρυνση και το χαρακτήρα του θεσμού αυτού. Φιλοδοξούμε στα επόμενα χρόνια να το εξελίξουμε σε ένα πολύ μεγάλο γεγονός εμπορικής πολιτισμικής και παραγωγικής σημασίας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, Αντώνης Παπαδεράκης.

Με την σειρά του ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Χανίων, Δημήτρης Μουντάκης είπε: Το επιμελητήριο Χανίων δεν  θα μπορούσε να λείπει από αυτή την διοργάνωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μετεξελίξουμε αυτή τη διοργάνωση σε κάτι ευρύτερο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Φεστιβάλ Γης 2021 πατήστε ΕΔΩ και την πολιτική χορηγίας μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook