Τα Χανιά στο «στόχαστρο» του Γκόρντον Ράμσεϊ – Τι σχεδιάζει ο πασίγνωστος σεφ σε συνεργασία με το BBC

τα-χανιά-στο-στόχαστρο-του-γκόρντον-1189732

Στα Χανιά θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ , στο πλαίσιο γαστρονομικού ντοκιμαντέρ του BBC, με την άδεια που ζήτησε για εξωτερικά γυρίσματα να γίνεται δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός σεφ αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη, όπου θα έχει επαφές και πλάνα από λαϊκές αγορές, με την σειρά ντοκιμαντέρ να προσανατολίζεται στη λαϊκή κουζίνα, τα ιδιαίτερα υλικά και τις πρώτες ύλες που βρίσκονται σε αγορές ανά τον κόσμο.

Πέραν της άδειας για το ντοκιμαντέρ, δίδεται άδεια και για την εκπομπή-ριάλιτι «Bachelorette», που ζητά γυρίσματα, πέραν των εσωτερικών χώρων, και στην παραλία του Σταυρού.

Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook