Τα Χανιά στο πλευρό του μικρού Μιχάλη – Συναυλία αγάπης του Μάνου Πυροβολάκη | Photos + Video

τα-χανιά-στο-πλευρό-του-μικρού-μιχάλη-969405

Μήνυμα ελπίδας και στήριξης στέλνουν τα Χανιά στον Μιχάλη Πυροβολάκη, το μικρό Χανιωτάκι, που ζει στο Τορόντο του Καναδά και πάσχει από σπαστική παραπληγία 50 γνωστή και ως SPG50 (δείτε ΕΔΩ).

Η καμπάνια για οικονομική για τη συγκέντρωση του ποσού των 3 εκατομμυρίων δολαρίων που χρειάζεται άμεσα για τη θεραπεία αυτής της σπάνιας ασθένειας, συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο και φυσικά από αυτόν τον πραγματικό μαραθώνιο αγάπης, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Χανιώτες και οι συντοπίτες της οικογένειας του μικρού, από το Σέλινο.

Πέρα από τα ποσά που συγκεντρώθηκαν, τόσο στην πρόσφατη κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Βιέννα» στη Σκλαβοπούλα Σελίνου, σε μια βραδιά αγάπης και προσφοράς, όσο και σε γνωστή καφετέρια του Κουμ Καπί, ο τραγουδιστής Μάνος Πυροβολάκης, ενώνει τις δυνάμεις του με όλο τον κόσμο, στηρίζοντας εμπράκτως τον σπουδαία αγώνα της οικογένειας.

Έτσι το προσεχές διάστημα ο αγαπημένος τραγουδιστής θα βρεθεί στον Καναδά για να τραγουδήσει για φιλανθρωπικό σκοπό σε συναυλία στο Τορόντο, αφού τα έξοδα θα δοθούν για την θεραπεία του μικρού Μιχάλη και άλλων παιδιών που πάσχουν από αυτή την σπάνια ασθένεια.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook