Τα Χανιά γιόρτασαν το «βαθύ κόκκινο» με χορούς και κωδικό 6

τα-χανιά-γιόρτασαν-το-βαθύ-κόκκινο-μ-1191216

Κωδικός 6 κανονικά και με το νόμο…

Με τα πόδια, με ποδήλατο, με χορευτικές φιγούρες, με όργανα και με μασκαράδες…

Μένουμε σπίτια μας, μένουμε στη γειτονιά μας κι όταν πρέπει να μετακινηθούμε, μετακινούμαστε στη μικρότερη δυνατή απόσταση, τόπε κι ο Χαρδαλιάς…

Απολαύστε το λιμάνι των Χανίων τις Απόκριες, έστω και με «βαθύ κόκκινο»…

ΖΑΡΠ…

20 thoughts on “Τα Χανιά γιόρτασαν το «βαθύ κόκκινο» με χορούς και κωδικό 6

  1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΖΩΑ

    1. Έλα μου, πες ότι ζηλεύεις που 1 χρόνο είσαι κλεισμένος στο μπουντρούμι σου ακούγοντας Χαρδαλιά και Κούλη ενώ σε ΜΜΕ, εργοστάσια, εκκλησίες και φιέστες της ΝΔ γίνεται χαμός. Μη χολοσκάς όμως αγόρι μου. Μπορείς κι εσύ να σωθείς από τη μιζέρια. Κλείσε την τηλεόραση και βγες έξω στον ήλιο να δεις κάνα άνθρωπο να βγει το δηλητήριο του ΣΚΑΙ από μέσα σου να ηρεμήσεις. Υπάρχει ελπίδα.

  2. ‘Ετσι! «Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουνε…» όπως ειπώθηκε το 2016…
    Μετά βέβαια μας χορέψανε ΑΥΤΟΙ στο ταψί….. αλλά εμείς πάντως τη τζάμπα μαγκιά την κάναμε…

  3. Rapid test σε όλους και καραντίνα 15 ημέρες όπως προβλεπει ο νόμος!
    Εμείς καθόμαστε σπίτι και αυτοί το παιζουνε τρελίτσα και υπεράνω και μετά φωνάζουν για Μ. Ε. Θ. και γιατρούς, ρε αντε απο’κει!

  4. Αχ, αυτός ο «πόλεμος» του διαδικτύου! ΄Οπου δεν έχεις τον άλλον μπροστά σου, να βλέπεις τα μάτια του και να κάνεις διάλογο αλλά πρέπει να απαντήσεις σε «πυροτεχνήματα», διατηρώντας την λογική και την ψυχραιμία σου. Εδώ και αρκετούς μήνες λοιπόν, στα Χανιά έχουν γίνει πάμπολλες διαδηλώσεις για πολιτικά ζητήματα, για τους τρόπους διαχείρισης της πανδημίας, για την βιαιότητα της αστυνομίας κλπ κλπ. Σε εξωτερικό χώρο. Με μάσκες. Τηρώντας όσο είναι δυνατόν τις αποστάσεις. Μπορώ να μεταφέρω με απόλυτη σιγουριά – μιας και όλοι όσοι συμμετέχουμε γνωριζόμαστε μεταξύ μας – ότι ανάμεσα σ αυτόν τον κόσμο δεν έχει υπάρξει ούτε ένα κρούσμα. Αντίθετα στα σχολεία, που άνοιξαν χωρίς να ληφθεί κάνενα απολύτως μέτρο εκτός απ την επίκληση της ατομικής ευθύνης, (μάσκες και αντισηπτικά, αλλά αυτό δεν το λες μέτρο), δλδ σε κλειστό χώρο, με 20 κ 25 μαθητές στην αίθουσα, γίνεται χαμός! Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε την κυβερνητική θέση, ότι φταίνε οι διαδηλώσεις για τη διασπορά του ιού. Φταίει η έλλειψη ουσιαστικών μέτρων, η έλλειψη τεστ, μεθ, υγιειονομικού προσωπικού, περισσότερων μμμ, φταίει το γεγονός ότι τα εκατομμύρια πήγανε στα κανάλια αντί να πάνε στα νοσοκομεία και στα σχολεία, φταίει που αντί να εμβολιαστούν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες, εμβολιάστηκαν ο Λουδοβίκος και οι σφουγγοκωλάριοί του…. Νισάφι πια!

    1. Ποιός αναφέρθηκε σε »’διαδηλώσεις»’. Παρόλο που τα τραγουδάκια, ο χορός και το πιώμα είναι ο ορισμός της διαδήλωσης για εσάς, εδώ στα Χανιά, αυτό που βλέπω εγώ στις φωτογραφίες δεν είναι διαδήλωση και – νομίζω – δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες (αν και δεν ντράπηκες να σημειώσεις οτι τηρείτε τις αποστάσεις »όσο είναι δυνατόν»’) . Όποιος έχει μάτια βλέπει.
      Είναι προφανές οτι τα έχεις λύσει όλα στο κεφάλι σου. Πολύ εύστοχες προτάσεις! Γιατί δεν ασχολείσαι με τα κοινά; Χαραμίζεσαι. Είμαι σίγουρος οτι δεν σου ξεφεύγει τίποτα και οτι θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις πλήρως σε αυτήν την πρωτοφανής κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο χρόνο. Ίσως μας έβγαζες και με αυξημένο ΑΕΠ μετα την όλη ιστορία; Ποιος ξέρει..

      Την περίπτωση να φταίει η αντιμετώπιση της κυβέρνησης αλλά ΚΑΙ το πόσο ζώα είστε την έχεις σκεφτεί;

  5. Κάποιοι μπαραμπάκοι που ψηφίζουν άδωνι,βορίδη πλεύρη κ.α.,νοιάζονται γιά τους άλλους!Κάπως αργά τους σκέφτηκαν!
    Υ.Γ.φαίνεται τελικά πως οι…αναρχοάπλυτοι είναι πολύ περισσότεροι από τους δεξιοπλυμένους!

  6. Ρε άντε να κάνετε άλλη δουλειά όλοι εσείς που κατακρίνετε τον κόσμο που βγαίνει έξω. Άντε πια βλαμμένοι , πρόβατα. Όλοι που είναι αντίθετοι στις ηλιθιότητες που μας αναγκάζουν να ζούμε είναι αριστεροί και αναρχοάπλυτοι. Ενώ οι δεξιοί πλυμένοι που μας κυβερνούν είναι καλύτεροι. Αλλά μη φοβάστε. Έρχεται και η ώρα της κρίσεως. Κι από ότι φαίνεται πολύ σύντομα.

  7. Κραζεις; Θαυμαζεις… 😉
    ζηλιαρηδες, κομπλεξαρες, γειτονο-γιδο-ψοφιστες, μικρονοοι, φλωροι και αταλαντοι που το μονο που μαθατε στη ζωη σας ειναι να υπακουτε διαταγας, κουκουλωθειτε στα σπιτακια σας, τρεμετε με την τρομολαγνεια που σας τηλεταϊζουνε.
    Δεν υπαρχει πιο μεγαλος ρουφιανος σκατοψυχος απο αυτον τον υποταγμενο ψυχικα, που «ακολουθει διαταγας» και δεν εχει κριση.
    ΟΥΣΤ ΨΟΦΙΜΙΑ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!
    Ξελυσσιαξτε στα σχολια τωρα ζωα! ΧΑ -ΧΑ -ΧΑ!!!
    μπραβο σας παιδια! μακαρι να μπορουσα κι εγω…

    1. Δηλαδή όποιος έχει κρίση είναι υποχρεωτικό να αμφισβητεί την ύπαρξη του κορωνοϊού;;; Να κρίνει οτι υπάρχει δεν γίνεται;;;

      Επίσης εφόσον αμφισβητείς το «τηλετάϊσμα» θα μας είναι χρήσιμο να μοιραστείς μαζί μας την πηγή της δικής σου -αξιόπιστης- πληροφόρησης.
      Εκτός αν είσαι από αυτούς που παράγουν πρωτογενή γνώση, γενετιστές-βιολόγους-ερευνητές οπότε σε παρακαλούμε να μας διαφωτίσεις σχετικά ώστε να έχουμε αξιόπιστη και «αφιλτράριστη» από «τηλεσέφ» γνώση.

      1. Το να αμφισβητείς την πολιτική της κυβέρνησης και τα μέτρα που επιβάλλουν χωρίς κανένα ειρμό και λογική, δεν ισοδυναμεί με το να αμφισβητείς την ύπαρξη του κορωνοϊού. Το θέμα είναι ότι σε κοροϊδεύουν στην μούρη σου και ενώ γίνεται χαμός σε εκκλησίες, ΜΜΕ, χώρους εργασίας και στις φιέστες της ΝΔ, σε κλείνουν μέσα με άγρια καταστολή και επιβολή μέτρων που αλλάζουν κάθε λίγες μέρες. Αν αυτό δε σου λέει κάτι τότε βλέπεις πολύ τηλεόραση. Αν σου λέει κάτι τότε άρχισε να κρίνεις μόνος σου.

        1. Σου απαντάω λόγω του οτι συζητάς σωστά και παρότι έχω σταματήσει πλέον να σχολιάζω στο ζάρπα.
          Δεν αμφισβητώ την βλακεία των περισσότερων μέτρων («έξυπνα» κατά τους αποφασίζοντες), δεν αμφισβητώ οτι έχουν παραβιαστεί κατά κόρον ΚΑΙ από τους κουνώντες το δάκτυλο αν η παραβίαση τους εξυπηρετούσε σε βάφτιση, φιέστα, μουφέρνειψήφους ομάδα.
          Απαράδεκτες οι αστοχίες διαχείρισης με άλλες φορές υπεραπλοποιημένους κανόνες πχ 2χλμ, άλλες φορές τρομερής πολυπλοκότητας πχ οι τέσσερις χρωματικές ζώνες του Οκτωβρίου και τα μέτρα που αλλάζουν καθημερινά.
          Από την άλλη όμως οι συχρωτισμοί δρούν πολλαπλασιαστικά. ΝΑΙ ο συνωστισμός στα ΜΜΜ είναι ένας κακός παράγοντας αλλά ο συγχρωτισμός αν πας σε ΜΜΜ και εκκλησία είναι 2 κακοί παράγοντες, αν μετά πάς και σε μια διαδήλωση είναι 3, αν μετά πας και σε ένα κορωνοπάρτυ είναι 4. Καταλαβαίνεις οτι αν το κάνεις αυτό κάθε μέρα οι πιθανότητες να τη βγάλεις καθαρή από τον κορωνοιό εξανεμίζονται.
          Το κράτος αποδέχεται κάποιους κινδύνους πχ στα ΜΜΜ γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι να τους εξαλείψει, δεν έχει ούτε τις γρήγορες διαδικασίες ούτε τους πόρους αλλά και γιατί είναι απαραίτητες για να συνεχίσει να λειτουργεί στοιχειωδώς το κράτος. Για τα μη απαραίτητα ορίζει περιορισμούς θέλοντας να εξαλείψει τους πολλαπλασιαστικούς παράγοντες που προανέφερα.
          Το κράτος έχει φτάσει στα όριά του, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο και αυτό που κάνει είναι μάλλον ανεπαρκές. Από τη μεριά σου προστάτεψε τον εαυτό σου και τους γύρω σου όσο μπορείς.
          Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, αν έχεις να προτείνεις λύσεις να είσαι σίγουρος οτι θα χαρούν όλοι να τις ακούσουν. Το να παραπονιέσαι σαν 5χρονο που δεν του κάναν το χατήρι και χόλιασε δεν είναι λύση και σε εκθέτει (και τους γύρω σου) σε μεγαλύτερο κίνδυνο.
          Τα περι χουντας, καταστολής, ακύρωσης δικαιωμάτων κλπ συναφή είναι κατά την ταπεινή μου άποψη γελοιότητες.
          Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει την κατάσταση που ζούμε και καμιά κυβέρνηση δεν θέλει να διαχειριστεί αυτό το γιγάντιο πρόβλημα.

        1. Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
          ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook