Τα Χανιά είναι η τρίτη ομάδα στη βαθμολογία – Άνοδος μόνο μέσω αναδιάρθρωσης

τα-χανιά-είναι-η-τρίτη-ομάδα-στη-βαθμολ-976100

Στην αναδιάρθρωση εναποθέτουν οριστικά και αμετάκλητα πια τις ελπίδες τους τα Χανιά προκειμένου να βρίσκονται τη νέα περίοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μετά την επικύρωση της βαθμολογίας ολοκληρώνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τις φετινές της υποχρεώσεις.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει μετά την οριστική απόφαση που ελήφθη για τη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που συνεπάγεται ότι το μοναδικό σενάριο που υπάρχει πλέον για τα Χανιά προκειμένου να είναι τη νέα περίοδο στην Σούπερλ Λιγκ 1, είναι αυτό να πάρει σάρκα και οστά μέσω της αναδιάρθρωσης.

Η Σούπερ Λιγκ 2 είναι γνωστό πως έχει προτείνει να είναι 18 οι ομάδες τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα τύχει ανταπόκρισης, ωστόσο ούτως ή άλλως οι προθέσεις όλων των πλευρών θα φανούν μέσα από τη συνάντηση που θα προγραμματιστεί εντός των ημερών και στην οποία θα μετάσχει και η ΕΠΟ. Πρόκειται δηλαδή για τη συνάντηση που δεν έγινε την περασμένη Τετάρτη (17/6) λόγω του γεγονότος ότι θ’ ακολουθούσε την Παρασκευή (19/6), όπως και συνέβη, η ανάδειξη του νέου προέδρου στη Σούπερ Λιγκ 1.

Σε κάθε περίπτωση, για να είναι τα Χανιά στη Σούπερ Λιγκ 1 την επόμενη σεζόν, αυτό θα προκύψει αποκλειστικά μέσω αναδιάρθρωσης, μια αναδιάρθωση που είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μένει να φανεί τι ακριβώς θα περιλαμβάνει.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook