Τα Χανιά αποχαιρετούν τον Μανώλη Σκουλάκη – Κοσμοσυρροή στην Μητρόπολη | Photos

Τα Χανιά σήμερα αποχαιρετούν τον Μανώλη  Σκουλάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων ενώ η σορός του εκλιπόντα βρίσκεται ήδη από τις 10 το πρωί στην εκκλησία.

Σημειώνεται ότι με το πέρας της κηδείας η σωρός θα αναχωρήσει για τον Πλάτανο όπου θα τελεστεί η ταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σωρός θα παραμείνει για προσκύνημα και στον Πλάτανο προτού γίνει ο ενταφιασμός.

Χθες το δημοτικό συμβούλιο Χανίων ενέκρινε ψήφισμα, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του τέως Υπουργού, τέως Βουλευτή, τέως Δημάρχου και νυν Δημοτικού Σύμβουλου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη:

Να διατυπωθούν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Υπουργού, τέως Βουλευτή, τέως Δημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου, Μανώλη Σκουλάκη.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του.

Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα και εν γένει Δημοτικά κτίρια επί τριημέρου.

Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας να παραμείνουν κλειστές από τις 13.00 οι υπηρεσίες του Δήμου, των Δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων.

Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει δημοτική δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου.

Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος του Δήμου Χανίων.

Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην εξόδιο ακολουθία και ο Δήμαρχος Χανίων να εκφωνήσει επικήδειο λόγο.

Στο επόμενο Δ.Σ να προταθεί να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κάποιο δρόμο, πλατεία, χώρο του Δήμου μας ή δημοτικό κτίριο.

Να  επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.

Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ