Τα Χανιά αποχαιρετούν τη Χαρούλα Μυλωνάκη – Τα συλλυπητήρια μηνύματα…

τα-χανιά-αποχαιρετούν-τη-χαρούλα-μυλω-1017598

Απέραντη είναι η θλίψη που έχει σκεπάσει τα Χανιά, μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου της αγαπητής παθολόγου και αυτοδιοικητικού της πόλης, Χαρούλας Μυλωνάκη (δείτε ΕΔΩ).

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, τα Χανιά έχουν βυθιστεί στο πένθος, ενώ συνεχώς κοινοποιούνται συλλυπητήρια μηνύματα:

Βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη

Η είδηση για την απώλεια της Χαράς Μυλωνάκη δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Πέραν από τα προσφιλή της πρόσωπα, θρηνούν όλα τα Χανιά, χωρίς υπερβολή.

Κάθε άνθρωπος που την γνώρισε, που τη συναναστράφηκε μέσα από το έργο της, τόσο ως γιατρού όσο και ως αυτοδιοικητικού, αισθάνεται ότι έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Για αυτόν τον συνάνθρωπο μόχθησε η Χαρά, από όποια θέση κι αν κλήθηκε να το κάνει.

Το ήθος, η ανθρωπιά και η υψηλή αίσθηση καθήκοντος που την διέκριναν, κέρδιζαν το σεβασμό και την αναγνώριση όλων. Το οξύ της πνεύμα, η ευγένεια και η καλοσύνη θα κρατήσουν τη Χαρά παρούσα στις καρδιές όλων.

Σε εποχές, όπως η σημερινή, κατά τις οποίες η υγεία διεθνώς συνιστά μέγα διακύβευμα , η απώλεια μιας ευήθους επιστήμονος, είναι τεράστιο πλήγμα. Το έργο και η παρουσία της παραμένουν να οδηγούν όλους μας σε έναν καλύτερο κόσμο.

Από καρδιάς συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής

«Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε Χανίων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια της αγαπητής γιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, και επί πολλά χρόνια επιφανούς στελέχους της Αυτοδιοίκησης στα Χανιά.

Η Χαρούλα Μυλωνάκη στήριξε την έννοια της προσφοράς προς το συνάνθρωπο, τόσο μέσω της δράσης της στο λειτούργημα του γιατρού ως παθολόγος Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και υπεύθυνη του Διαβητολογικού ιατρείου, όσο και μέσω της προσφοράς της στα κοινά με διαρκή παρουσία από το 2002, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων και ως Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Χανίων, ενώ ως Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ  εργάστηκε για  την αλλαγή και  τον εκσυγχρονισμό  της διαχείρισης  των απορριμμάτων στο νομό μας.

Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους της.»

Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης:

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της Θεοχαρούλας (Χαρούλας) Μυλωνάκη, εκφράζει ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε γραπτή δήλωσή του:

«Βαθιά θλίψη μας προκαλεί η απώλεια της Χαρούλας Μυλωνάκη, ενός ανθρώπου, που προσέφερε σημαντικό έργο στην κοινωνία ως ιατρός και άνθρωπος με μακρά παρουσία στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπήρξε πρόσωπο με άριστη γνώση του αντικειμένου της, εξαιρετική παρουσία στα κοινά, που διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την αφοσίωση και την αγάπη της για τα Χανιά.

Παθολόγος, Δ/ντρια της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Χ., Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, Νομαρχιακή Σύμβουλος, Δημοτική Σύμβουλος επί σειρά ετών, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) είναι μερικές μόνο από τις ιδιότητες, στις οποίες είχε διακριθεί η εξαίρετη συντοπίτισσα μας. Περισσότερο όμως η εκλιπούσα χαρακτηριζόταν από την προσήνεια της, την καταδεκτικότητα, την ευγενική και φιλική της διάθεση προς όλους, χαρακτηριστικά, που την έκαναν ιδιαιτέρως αγαπητή.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζω στους οικείους της τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια».

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τον χαμό της Χαρούλας Μυλωνάκη, ενώ εξέδωσε και ομόφωνο ψήφισμα που αναφέρει τα εξής:

«Πληροφορηθήκαμε με οδύνη τον θάνατο της εξαιρετικής επιστήμονος και σημαντικού στελέχους της Αυτοδιοίκησης, Χαρούλας Μυλωνάκη. Αναμφισβήτητα, υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα του Νομού μας. Άφησε τη δική της σφραγίδα στο ιατρικό λειτούργημα που υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών.

Στην πορεία της ως ιατρός συνδύασε την άριστη γνώση αλλά και την αγάπη της προς τον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα όμως ασχολήθηκε και με την Αυτοδιοίκηση. Προσέφερε επί σειρά ετών στο χώρο αυτό ως νομαρχιακή σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος, αντιδήμαρχος Χανίων και πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ.

Μέσα από την ενασχόλησή της με το ιατρικό λειτούργημα και τα κοινά, συνέδεσε το όνομά της και την πορεία της με την έννοια της ουσιαστικής προσφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ύστερα από συνεννόηση, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια στην οικογένειά της.

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το παρόν ψήφισμα την ίδια μέρα να αναγνωσθεί στο σώμα και να συμπεριληφθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Να κατατεθεί αντί στεφάνου, στη μνήμη της εκλιπούσης, το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 ευρώ) στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.»

Ο Άρης ΠαπαδογιάννηςΜε αφορμή το θάνατο της Ιατρού τέως Δημοτικής Συμβούλου, αλλά και ιδρυτικού στελέχους του συνδυασμού του Χαρούλας Μυλωνάκη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας» Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στη ζωή, γνωρίζεις ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που τους συναντάς, αντιλαμβάνεσαι πως ενώ δεν σε ενώνει μέχρι εκείνη την στιγμή κάτι, κανένας δεσμός αίματος, θα «ενωθείς» μαζί τους για το υπόλοιπο της ζωής σου, μ’ έναν τρόπο μοναδικό.

Με την Χαρούλα Μυλωνάκη, την δική μας Χαρούλα, την αγαπημένη μου Χαρούλα, η σχέση μας, ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια ως φιλική αλλά πολύ γρήγορα,  εξελίχθηκε σε στενά οικογενειακή.

Η Χαρούλα ήταν μέλος της οικογένειας μου και είναι πραγματικά αβάσταχτο για εμένα αυτή την ώρα, να τακτοποιήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και να διαχειριστώ το νέο δεδομένο που δημιουργεί, η απουσία της.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, αγωνιζόταν με εκείνο το ανεξάντλητο πείσμα της. Εκεί που η υγεία της επιδεινώνονταν, εκείνη έλεγε μέσα της, «δεν θα πέσω, κι αν πέσω θα σηκωθώ ξανά, και ξανά…».

Μας γέμιζε όλους με δύναμη, όταν μας κοίταζε με το πεντακάθαρο και διαπεραστικό της βλέμμα, που έσπαγε την σιωπή ακόμη και των πιο δύσκολων στιγμών της… Όλα αυτά μέχρι και σήμερα που έσυρε την άγκυρα, για το… μεγάλο της ταξίδι.

Η Χαρούλα Μυλωνάκη ήταν μια πραγματική αγωνίστρια με σκέψη διαλεκτική, με αυτοθυσία απέραντη, με ανιδιοτέλεια ανυπέρβλητη, με καρδιά όμως μικρού παιδιού.

Ως γιατρός του νοσοκομείου Χανίων – και Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής –  κόσμησε την επιστήμη της και αγαπήθηκε από εκατοντάδες ανθρώπους, που της έλεγαν μέσα από την καρδιά τους «ευχαριστώ» όταν εκείνη, τους απάλυνε τον πόνο δίνοντας τους λύση στα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα υγείας τους.

Υπηρέτησε τις θέσεις ευθύνης που της ανατέθηκαν, όχι στερεοτυπικά αλλά με πάθος και με την δύναμη της καρδιάς της, όπως έκανε με οτιδήποτε αγαπούσε και καταπιάνονταν. Ως μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, από την θέση της Νομαρχιακής και Δημοτικής Συμβούλου, αλλά και της προέδρου της πρωτοπόρας ΔΕ.ΔΙ.Σ.Α. και του Δ.Σ.Χανίων, η Χαρούλα ήταν ακούραστη και ανεξάντλητη , ήξερε να κερδίζει χωρίς να το διεκδικεί, τον σεβασμό όλων.

Η Χαρούλα,  ήταν για πολλά χρόνια η πιο στενή μου συνεργάτιδα. Ο άνθρωπος που «σημάδεψε» όσο λίγοι την δική μου πορεία στην αυτοδιοίκηση και  μοιραστήκαμε επί σειρά ετών,  τα ίδια όνειρα αλλά και τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας.

Στην διαδρομή της, πορεύτηκε χωρίς λοξά πατήματα, επιλέγοντας συνειδητά τον «δύσκολο» δρόμο και κατάφερε ν’ αφήσει πίσω της έργο μετρήσιμο αλλά και  το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα, στην πόλη μας, τα Χανιά μας που τόσο αγαπήσαμε.

Ο Μάρτιος στάθηκε ο μήνας ο σκληρός. Στον αγαπημένο σου σύζυγο Λευτέρη θα μένει η ζεστασιά και η περηφάνεια της παρουσίας σου, η εντιμότητα και οι ηθικές βάσεις του παραδείγματός σου με τις οποίες αγκαλιά πορευτήκατε.

Σε όλους εμάς αλλά και σ’ εμένα προσωπικά θα κατέχεις για πάντα εκείνο το κομμάτι της καρδιάς μου που κατέκτησες, χωρίς καν να το προσπαθήσεις

Αντίο Χαρούλα…»

Ο Συνδυασμός  «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας» με δεδομένο των περιορισμών που επιβάλλουν τα έκτακτα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι πολλές  Χανιώτισσες και πολλοί Χανιώτες θα ήθελαν να αποχαιρετίσουν την αγαπημένη μας Χαρούλα, αλλά δεν μπορούν, θα φέρει σχετική  πρόταση στο Δ.Σ.Χανίων, σε χρόνο που θα αποφασιστεί και μετά την άρση των παραπάνω περιορισμών, να διοργανωθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Χαρούλα Μυλωνάκη, ανοικτής προς το κοινό.

7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

«H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο της γιατρού, Δ/ντριας της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Χανίων, μέλους του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου,  Νομαρχιακής και Δημοτικής συμβούλου Χανίων, Χαράς Μυλωνάκη, η οποία σήμερα άφησε την ύστατη πνοή της.

Αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της καρδιάς μας, τη δυναμική, αξιαγάπητη και δημιουργική Χαρούλα, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.»

Ε.Γ.ΕΣΥ Χανίων

«Έφυγε η Χαρά !!! Η δίκη μας Χαρά!!! Η Χαρά όλου του κόσμου!!!

Η αγαπητή σε όλους συνάδελφος, που άφησε τη δίκη της σφραγίδα και ψυχή στο

Νοσοκομείο μας. Δε θα μπορέσουμε να σε αποχαιρετήσουμε από κοντά…ίσως είναι και

καλύτερο…

Γιατί θα ζεις για πάντα εδώ, μάχιμη στη μνήμη μας, στην ψυχή μας, στο Νοσοκομείο σου,

τη κλινική σου που τόσο αγάπησες. Εκ μέρους όλων των συναδέλφων το ΔΣ της ΕΓΕΣΥΧ

εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της και αντί στεφάνου θα καταθέσει

το ποσό των 300 € σε ίδρυμα της πόλης μας.»

«Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» εκφράζουμε την λύπη μας για την απώλεια της Χαράς Μυλωνάκη. Ενός σπουδαίου ανθρώπου, που προσέφερε ανιδιοτελώς στην κοινωνία μας με την επιστημοσύνη της και την πολυετή παρουσία της στα κοινά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της.»

ΟΝΝΕΔ Χανίων

«Μόνο θλίψη μπορεί κάποιος να νιώσει στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Χαρούλας Μυλωνάκη. Μιας προσωπικότητας που ως επιστήμων και ως ανθρώπου αφήνει μεγάλο έργο και μια σπουδαία παρακαταθήκη για όλους εμάς. Μια κυρία που ήθελε να προσφέρει στον Άνθρωπο όχι μόνο μέσα από το επιστημονικό της λειτούργημα ως ιατρός, αλλά και από την θέση της αυτοδιοικητικού.

Σήμερα η ΝΟΔΕ Χανίων χαιρετά ένα δικό της άνθρωπο, και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους της.»

 Γιάννης Μαλανδράκης

«Η Χαρουλα Μυλωνακη ήταν μια επιστήμονας αλλά και αυτοδιοικητικός, που άφησε ανεξίτηλα το ´ αποτύπωμα ´ της, στο τόπο μας.

Στο τομέα της Ιατρικής, από τη θέση της γιατρού κ Διευθύντριας του ΕΣΥ, υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια αλλά και ευαισθησία τον συνάνθρωπο της.

Όπως και η συνεπής παρουσία της από τις θέσεις που υπηρέτησε στην Αυτοδιοίκηση, με την εμπιστοσύνη των πολιτών , δημιουργώντας μια ξεχωριστή αυτοδιοικητική διαδρομή με σημαντική προσφορά για τους συμπολίτες της.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της.»

Γεώργιος Μυλωνάκης

Η περήφανη, αγωνίστρια, υπεύθυνη, εργατική και ακούραστη, με ακέραιο χαρακτήρα και ήθος Κισαμίτισσά μας από τα Χαιρεθιανά, Χαρούλα Μυλωνάκη, ένας άνθρωπος που γνώριζε μόνο να προσφέρει, τόσο μέσα από το λειτούργημα του γιατρού όσο και ως χρόνια στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ως παθολόγος Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Χ. και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, πρόσφερε ακούραστα το έργο της και περιέθαλψε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Παράλληλα, μέσα από την παρουσία της στα κοινά από το 2002, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και ως Δημοτικός Σύμβουλος στη συνέχεια, είχε πάντα μία εξαίρετη και ζωντανή παρουσία. Ειδικά την περίοδο που διετέλεσε ως πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, προσπάθησε και συνέβαλλε στον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νομό μας.

Θα την θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια, την καλοσύνη και την καλοκαρδία που την χαρακτήριζε.

Εκ μέρους του Δήμου Κισσάμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω τα θερμά μου

συλλυπητήρια στον σύζυγό της Λευτέρη και στην οικογένειά της. Επιθυμία της Δημοτικής Αρχής, εφόσον λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορούμε να αποχαιρετίσουμε από κοντά την συντοπίτισσά μας στην τελευταία της κατοικία στα Χαιρεθιανά, είναι να διοργανώσουμε μία εκδήλωση στη μνήμη της και να τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο, το

έργο και την προσφορά της.

Θοδωρής Σταθάκης

«Έφυγε πρόωρα από την οικογένεια της , αλλά και από την κοινωνία του Νομού Χανίων, για την Βασιλεία των Ουρανών, ένας σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ . Μια λαμπρή επιστήμονας, που αφιέρωσε την ζωή της, στην προσφορά στον συνάνθρωπο.

Μία Δυναμική Ακούραστη Προσωπικότητα.

Υπηρέτησε, πρόσφερε και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επάξια.

Η Κίσσαμος ως γενέτειρα της, αλλά και το σύνολο του νόμου Χανίων, είμαστε όντως φτωχότεροι με την απώλεια της ιατρού ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.

Η δημοτική μας παράταξη «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ » , εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον σύζυγο και στην ευρύτερη οικογένεια της και θα προτείνουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, ως ελάχιστη ευγνωμοσύνη στην σπουδαία προσφορά της, την ονοματοθεσία κοινόχρηστου χώρου του δήμου, που να φέρει το όνομα της.

Αιωνία η μνήμη της.»

ΔΕΔΙΣΑ ΧΑΝΙΩΝ

«Θλίψη γέμισε την μεγάλη οικογένεια της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) η είδηση του θανάτου της πρώην Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κας Θεοχαρούλας (Χαρά) Μυλωνάκη.

Μια έντονη και δυναμική προσωπικότητα με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου μας αλλά και με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπο. Τόσο μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα ως Ιατρός Παθολόγος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων και Υπεύθυνη Διαβητολογικού ιατρείου, όσο και από την ενασχόλησή της με τα κοινά όπου διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ επί σειρά ετών.

Το αποτύπωμα που άφησε στο πέρασμα της από την ΔΕΔΙΣΑ και η συμβολή της στην διαχείριση των απορριμμάτων στα Χανιά, αποτελεί μια πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Η έντονη επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση της καθώς και η προσφορά της χαρακτηρίσθηκαν από συνέπεια, ήθος, ευπρέπεια, δυναμισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε

τα παρακάτω :

1) Να εκφράσει συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης.

2) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.»

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

«Με αφορμή την αναγγελία θανάυου της εκλεκτής ιατρού Θεοχαρούλας Μυλωνάκη το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Γ.Ν.Χ συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε:

-Να εκφράσει την βαθιά θλίψη του για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και επιστήμονα που υπηρέτησε επί σειρά ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων απο την θέση του Ιατρού και Διευθύντριας της Β’ Παθολογικής Κλινικής.

Μέλος του ΔΣ Του Ιατρικού Συλλόγου,αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου και Αντιδημάρχου.

Η θεοχαρούλα Μυλωνάκη πορεύτηκε με εντιμότητα και υψηλές αρχές, τόσο στην Ιατρική όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.Διακρίθηκε για το ήθος,την ευγένεια, την ειλικρίνεια και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο κερδίζοντας μας πάντα όλους.Το ΔΣ του συλλογου εργαζομένων εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

-Να καταθέσει χρηματικό ποσό στην μνήμη της.

-Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.»

Αντώνιος Περράκης

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης Χαρούλας Μυλωνάκη. Μία πολυσχιδής προσωπικότητα με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία. Αιωνία της η μνήμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου της αγαπητής στην κοινωνία Ιατρού και Αυτοδιοικητικού Χαρούλας Μυλωνάκη:

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, η οποία επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Η Χαρούλα Μυλωνάκη ξεχώρισε για τον υψηλό επαγγελματισμό, τον δυναμισμό, τον ανθρωπισμό και το ήθος με το οποίο άσκησε το Ιατρικό της λειτούργημα ως Δ/ντρια της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας και ως Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, γεγονός που την κατέστησε ιδιαιτέρως αγαπητή τόσο στους συναδέλφους της, όσο και στους ασθενείς.

Παράλληλα ξεχώρισε για την ανιδιοτελή προσφορά της στην κοινωνία καθώς ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων και ως Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ επέδειξε ιδιαίτερη εργατικότητα, αφοσίωση, ακεραιότητα και ήθος αφήνοντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη.»

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό της εκλεκτής συναδέλφου ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΛΑΣ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια της

2ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη της , για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ

3ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο.

Δήμος Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης Χαρούλας Μυλωνάκη. Μία πολυσχιδής προσωπικότητα με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία. Αιωνία της η μνήμη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook