Τα αξεσουάρ που μας προστατεύουν από το τσουχτερό κρύο

τα-αξεσουάρ-που-μας-προστατεύουν-από-τ-1623683

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έχουν υποχρεώσεις οι οποίες δεν μπορούν να περιμένουν ή αν απλά θέλετε να παίξετε με το χιόνι και να βγάλετε φωτογραφίες για να θυμάστε αυτές τις σπάνιες στιγμές, θα χρειαστείτε τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Τα βήματα για ένα look που ακολουθεί τους κανόνες του χειμερινού κώδικα ντυσίματος είναι απλά. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε το τσουχτερό κρύο με στυλ είναι απαραίτητο να ντυθείτε έξυπνα, αξιοποιώντας τους κανόνες του layering.

Αρκεί να ξεκινήσετε με ένα ζιβάγκο στην αγαπημένη σας απόχρωση, προτείνουμε ένα έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση με το λευκό τοπίο. Σειρά έχει ένα πουλόβερ χοντρής πλέξης και το κομμάτι-κλειδί της συνολικής εμφάνισης, το oversized αδιάβροχο puffer που θα σας προστατέψει αποτελεσματικά από το χιόνι και την βροχή.

Φυσικά, καμία έξοδος δεν είναι ολοκληρωμένη δίχως ένα ζευγάρι μποτάκια κατάλληλα για το χιόνι. Επιλέξτε αυτά με την τρακτερωτή σόλα ή ένα ζευγάρι γαλότσες, για ατελείωτες και ασφαλείς βόλτες στους χιονισμένους δρόμους.

Μη ξεχάσετε να προστατέψετε τα άκρα σας. Ένα ζευγάρι γάντια και ένας σκούφος θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι αυτές τις μέρες. Αν ψάχνετε μία πιο εξελιγμένη επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα αξεσουάρ-πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν. Ένα balaclava, μία στέκα με γούνινα προστατευτικά αυτιών ή ένα γούνινο aviator hat θα σας εξασφαλίσουν έξτρα πόντους στυλ και ζεστασιάς.

Οι αγαπημένες μας φασιονίστα μάς προσφέρουν όλη την στυλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JANKA POLLIANI (@polliani)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylist Paris (@dze_n_)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη inna fisun (@fisunka)

 marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook