Τα απρεπή σχόλια του κουμπάρου για την παράνυμφο στο βίντεο του γάμου και η οργισμένη αντίδραση του γαμπρού

τα-απρεπή-σχόλια-του-κουμπάρου-για-την-1610655

Ο κουμπάρος στον γάμο δεν μπορούσε να κρύψει τον… θαυμασμό του για την ξανθιά παράνυμφο και μάλιστα τον «τσάκωσε» η κάμερα την ώρα που έκανε απρεπή σχόλια για το στήθος της. Κι όλα αυτά την ώρα που η τελετή είχε ήδη ξεκινήσει…

Τα σχόλιά του συμπεριλήφθηκαν στο βίντεο των νεονύμφων, το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok. «Ναι, κάνε ζουμ σε αυτά», λέει ο νεαρός άντρας βλέποντας την εντυπωσιακή παράνυμφο να πλησιάζει, κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη.

Το βίντεο με τα σχόλιά του αναρτήθηκαν από το @ChiolaFilms και έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10,8 εκατομμύρια views.

Κι ενώ ένας άλλος φίλος του γαμπρού φαίνεται να διασκεδάζει με τα σχόλιά του, ο γαμπρός εκνευρίζεται: «Σςςς! Είσαι βλάκας, φίλε;».

Η απρεπής συμπεριφορά του φαίνεται να τον ενοχλεί, με τον κουμπάρο να απαντά: «Τι είπα δυνατά; Δεν ακούω τίποτα…».

Ο γαμπρός όμως συνέχισε να τον επιπλήττει, λέγοντας: «Τι, είσαι ένας γ@@@ μ@@@;» και του υπενθύμισε ότι τους κατέγραφαν. «Έχει και μικρόφωνο, επίσης. Είσαι ένας ηλίθιος».

Στα σχόλια πολλοί άσκησαν κριτική στον κουμπάρο, κατηγορώντας τον για ασέβεια. «Έπρεπε να τον απομακρύνουν μόλις έγινε το περιστατικό. Θα θύμωνα πολύ αν κάποιος όπως αυτός εμπλεκόταν στον γάμο μου», έγραψε κάποιος κάτω από το βίντεο.

Άλλοι σχολιαστές επέκριναν τον γαμπρό. «Ο σύζυγος χασκογελούσε μέχρι που συνειδητοποίησε ότι είχε κι αυτό μικρόφωνο πάνω του», σχολίασε κάποιος.

«Θεώρησε ότι ήταν αστείο μέχρι που συνειδητοποίησε ότι η σύζυγός του θα το ακούσει αργότερα», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με μια επαγγελματία που καταγράφει γάμους, τα πικάντικα σχόλια, όπως τα παραπάνω, είναι αρκετά συχνά στις τελετές. «Ως βιντεο-φωτογράφος σε γάμους που βάζει μικρόφωνα σε κόσμο όλη την ώρα… μπορώ να σας πω, ακούμε ΠΟΛΛΑ», έγραψε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook